Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
762 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
1 t/m 10 van 762 beoordelingen

Angeline uit: Tilburg

13-05-2019
8,8

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: overnachting

Positieve ervaring:
We kregen wijn, chocolade, nootjes en water van het huis. En de kamer was versierd met rozenblaadjes (uiteindelijk)

Tips en verbeterpunten:
Bij aankomst (na onze bruiloft in het Willem II stadion, ook door jullie verzorgd en dat was een dikke 10!) feliciteerden de 2 medewerkers bij de receptie ons niet eens en de door ons gereserveerde kamer bleek per ongeluk aan iemand anders te zijn gegeven... Uiteindelijk een mooie grote kamer gekregen (helaas zonder bad maar wel met dakterras wat heel fijn was want we hadden late uit check dus zondag heerlijk in de zon gezeten). Uitgebreid ontbijt in het restaurant en we mochten van de medewerkster een heel dienblad eten mee nemen voor de lunch toen ze hoorde dat we getrouwd waren en een late uit check hadden. Maar de laatste dingen zijn dus positief.

ad uit: grootegast

29-04-2019
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
geweldig gegeten met zeer goede en vriendelijke bediening

Willem uit: Goirle

28-04-2019
9,4

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Top locatie.

Diana uit: Tilburg

24-04-2019
9,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Personeel was betrokken en erg gastvrij. Aankleding van de zaal was mooi. Voor de aanvang van het feest werd ons nog gevraagd hoe we alle verlichting ingesteld wilden hebben. En de hapjes waren bijzonder goed.

Tips en verbeterpunten:
Wij hadden een feest met een discotheek in de Tuinkamer. De akoestiek was niet zo goed. Maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken.

Ties uit: 's- Hertogenbosch

18-04-2019
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: training/ cursus

Leanne uit: Albany, NY, United States

16-04-2019
9,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: overnachting

Positieve ervaring:
It was a beautiful hotel, lovely room, wonderful service in all experiences.

Tips en verbeterpunten:
Having some means to check out very early in the morning. (I was unable to finalize my check out process before I left in the very early morning at 5:30am)

15-04-2019
8,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Prettige ontvangst voor onze zondagse lunch, goede service (op één onervaren persoon na) en goede prijs/kwaliteit voor de lunch.

Tips en verbeterpunten:
Gasten bij de bar nogal luidruchtig - deur van onze ruimte hebben we zelf gesloten. Misschien zou de bar op een andere (lichtere) plek gesitueerd kunnen worden?

Jüta uit: Tilburg

10-04-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
De heer Wijdemans en zijn team hebben voor een fantastische avond gezorgd!

lyda uit: Oisterwijk

04-04-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Positieve ervaring:
We hebben als tuinclub onder leiding van een stadsgids een bezoek gebracht aan het Sterrenbos De Oude Warande. en daarna geluncht in de Grotto bij Auberge de Bonheur

Maurice uit: Hulten

01-04-2019
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Het eten, 7-gangs verrasssingsdiner, zeer smaakvol en mooi opgemaakt

Tips en verbeterpunten:
bediening was rommelig, wijnarrangement was niet "top", niet pro-actief met aanbieden drank,
bediening zeer wisselend, uitleg bij gerechten en wijn wat stuntelig