Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
775 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
1 t/m 10 van 775 beoordelingen

Ben uit: Venray

06-07-2019
9,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: diploma-uitreiking

Positieve ervaring:
Het diner ten gelegenheid van mijn promotie was fantastisch. De prachtige locatie, warme ontvangst en heerlijke eten maakte het diner de perfecte afsluiting van een feestelijke dag.

Tips en verbeterpunten:
De koffie met friandises zou iets feestelijker mogen.

Sebastiaan uit: Tilburg

02-07-2019
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Wij hebben genoten van elk moment van onze geweldige dag!
Alles was perfect geregeld, tot aan de kleinste details.
Kevin en keuken brigade bedankt voor het heerlijke diner en hapjes.
En dan onze gastvrouw Wendy, wat een topper!
Het was voor ons een prachtige maar ook een spannende dag, maar Wendy wist door kleine dingen ons zou op ons gemak te stellen.

Bas uit: 's-Hertogenbosch

02-07-2019
7,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: relatie-evenement

Herman uit: Heverlee Belgie

29-06-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: wedstrijd

Positieve ervaring:
Fantastische 3-daagde met 33 senioren
Deze evaluatie geldt tevens voor Prise D’eau

Paul uit: Etten-Leur

27-06-2019
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: receptie

Positieve ervaring:
We komen graag terug voor een volgende gelegenheid.

Chris uit: Oosterhout

26-06-2019
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Wat een toplocatie! Vanaf het eerste moment super gastvrij ontvangen en geen moeite was teveel. Yacha en Ellen hebben ons in de voorbereiding super geholpen en Wendy heeft heel de dag alles perfect verzorgd. Ook het eten was top verzorgd en erg leuk dat alles net buiten de serre klaargemaakt werd. Ik kan iedereen Auberge du Bonheur aanraden.

J uit: Gemert

19-06-2019
7,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
geen gordijnen die de gang afsluiten in zaaltje; ivm sollicitatie gesprekken welkom en zorgen oor geluidsdemping

Tips en verbeterpunten:
gordijnen die de gang verduisteren

Maria uit: oakville

09-06-2019
7,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Alles op tijd.

Tips en verbeterpunten:
Heb uitvoerige brief geschreven ,ontvangen bij Mitch en
hopelijk door gegeven aan het bestuur

Rob uit: Berkel-Enschot

07-06-2019
7,5

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
De bediening was geweldig alles was prima verzorgd alleen het eten viel een beetje tegen .Wij hebben bij jullie weleens wat lekkerder / bijzonderder gegeten

Ingrid uit: Tilburg

07-06-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Wij hebben onze 25-jarige bruiloft gevierd bij Auberge du Bonheur en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Onze middag was helemaal af. Van de welkomstcocktail en de o.a. op de BBQ bereide hapjes tot en met aankleding en de ambiance. We zouden het zo weer doen!

Tips en verbeterpunten:
Geen