Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
671 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,3
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,4
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
1 t/m 10 van 671 beoordelingen

Marian uit: Tilburg

20-02-2018
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

hein uit: Tilburg

05-02-2018
9,1

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
feest met 6 gangen walking dinner met diverse wijnen.
Een leuk orkestje met prettige dansmuziek
Verwachtingen zijn overtroffen.
Was super.

Hubert uit: Berg en Terblijt

29-01-2018
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
culinair goed en zeer prettige bediening

Kees-Jan uit: Rijen

29-01-2018
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Keurig ontvangen, prima ruimte, verse bloemen in vaasjes, tempo aangepast naar behoefte van de groep. Erg goed geregeld.

Tips en verbeterpunten:
NVT

Sabrina uit: Tilburg

22-01-2018
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
De ruimte (eigen ruimte) als zeer prettig ervaren. Evenals eigen bediening.

Tips en verbeterpunten:
Let op dat de temperatuur niet te laag is.

Wim uit: Tilburg

22-01-2018
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Warm contact, professioneel, goed geregeld

Tips en verbeterpunten:
Was helemaal prima

Astrid uit: Maastricht

08-01-2018
9,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
De vriendelijkheid, het welkom heten, snel een stoel erbij zetten, het eten, de hoeveelheid, de snelheid en bereidheid om het menu nog even snel aan te passen omdat ik vergeten was om door te geven dat er 2 vegetariers bij waren.

Tips en verbeterpunten:
Personeel gaf (te) laat aan dat er ook een toilet beneden was voor mijn bejaarde moeder.
Voor een High Tea was het aanbod van maar 3 soorten thee erg mager.
Op het laatst werd het menu nog even aangepast omdat er anders teveel gewisseld zou worden tussen zoet en hartig (dat maakte voor ons niet zo veel uit, maar het gaf de indruk dat er van te voren niet over nagedacht was, terwijl ik vermoed dat jullie toch vaker een High tea serveren

Jean-Philippe uit: Charbolaan 79 1030 Brussel

02-01-2018
9,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
De medewerkers zijn zeer lief en vriendelijk, dat is zeer belangrijk. We hebben een warme welkom gehad, met een glas proseco, dat is al een aangename begin. We voelen dat het idee is niet geld te maken maar een uitstekend dienst aan de gasten te beleveren. We zijn niet als klanten beschouwd maar als gasten. Aan tafel was de diensten ook professionneel, discreet en efficient. We waren een groep van 18 personen en de twee extra bedje voor de kinderen zijn op de factuur gratis gerekend: nog een goeie verassing die een zeer genereus aanpak laat zien. Auberge du Bonheur is echt een aanrader.

Tips en verbeterpunten:
De maaltijd was lekker maar volgens me een beetje te sophistiqué. De awachtingstijd was misschien soms een beetje te lang. Maar anders, alles was perfect.

Leo uit: Rotterdam

27-12-2017
9,4

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: kerst

Positieve ervaring:
Fantastisch Kerstdiner!

Tips en verbeterpunten:
Qua communicatie. Dit omdat wij een offerte hadden ontvangen van €40,00 p.p per diner.
Er is wel contact met ons opgenomen om te vragen of we wilden deelnemen aan het Kerstdiner, maar over de prijs is niet gecommuniceerd. Dat een Kerstdiner duurder uitvalt dan €40,- p.p is logisch, maar het had netjes geweest als tijdens het telefoongesprek medegedeeld zou zijn dat het Kerstdiner rond 100,- p.p zou worden.

Ben uit: Tilburg

19-12-2017
8,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: symposium