Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
738 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,4
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
1 t/m 10 van 738 beoordelingen

28-11-2018
8,3

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
wij komen tweewekelijks met onze businessclub bij Auberge du Bonheur ontbijten. Zowel de ruimte die wij gebruiken als de kwaliteit van het ontbijt zijn erg goed te noemen. Kortom, een aanrader

Tips en verbeterpunten:
Bewegwijzering vanaf de parkeerplaats kan verbeterd worden

Gerard uit: Diessen

28-11-2018
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Alle genodigden hebben een zeer positieve beleving en indruk van auberge du bonheur en de de feestelijke lunch.

Tips en verbeterpunten:
neen

Peter uit: Goirle

28-11-2018
9,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Een hele geslaagde avond. Iedereen heeft genoten.

Marielle

26-11-2018
7,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Tips en verbeterpunten:
Ik vond het verrassingsmenu saai en kleurloos op het bord liggen en hoenderfilet niet mals. Menu viel tegen.

Joris uit: Berkel Enschot

26-11-2018
10

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Ontzettend verrast door de creatieve invulling die jullie gaven aan ons Marokkaanse ontbijt.

Marthe uit: Lage Mierde

19-11-2018
7,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Ontvangstbordje was leuk; je voelt je welkom, je weet dat er op je gerekend wordt.

Tips en verbeterpunten:
Geen persoonlijke ontvangst.
De 3 medewerkers die wij zagen waren ergggg druk.

Het duurde best lang voor iedereen z’n koffie/thee had, de eersten wilden wachten op de laatsten en moesten best even wachten.

Jammer dat we zelf moesten vragen of het gebak nog kwam. Er was niemand die ons daar duidelijkheid over verschafte.
Tip: breng koffie/thee en gebak tegelijk. Met meerderen geserveerd zodat het vlotter gebracht wordt.

Wim uit: Waalwijk

19-11-2018
7,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Tips en verbeterpunten:
Sfeer somber met al dat groen.
Toetje met quinoia door bijna niemand opgegeten.
Schaaltje (bij de koffie) met keiharde koekjes (echt niet te bijten), een soort "spekkie" en een Turks fruitje is verre van niveau. Jammer !

Paula uit: Tilburg

16-11-2018
10

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Vriendelijke ontvangst snelle bediening zeer goed verzorgde lunch

erik

13-11-2018
7,8

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: (sportieve) teambuilding

Positieve ervaring:
Wat opviel was de zeer persoonlijke aandacht van het personeel, we kregen ook nog een apart glaasje "bubbels" heel leuk!

Tips en verbeterpunten:
Bij de receptie en inchecken is met veel mensen tegelijkertijd niet heel handig, er staan dan veel mensen te wachten terwijl er andere gasten in en uitlopen, de tassen in de weg staan etc. De receptie anders indelen of wat meer ruimte hiervoor in de lay-out van inchecken en doorlopen zou handiger zijn.

Margitte uit: Amsterdam

12-11-2018
8,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Heel hartelijk dank Maura voor alle hulp! Iedereen heeft heerlijk geluncht en enthousiast over de locatie (mn het behang viel in goede aarde) :-)