Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
770 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
21 t/m 30 van 770 beoordelingen

Kayleigh uit: Veldhoven

25-02-2019
9,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: training/ cursus

Positieve ervaring:
Super personeel goed geholpen en perfecte lunch. Ik ken Mitch uit de netwerkclub en is precies wat hij omschreef dus echt super!

Tips en verbeterpunten:
De haardkamer is wat donker aangezien de beamer voor de raam hangt. Voor de rest niets op aan te merken echt top.

Geert uit: Tilburg

13-02-2019
9,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Totale plaatje klopt uitstekend.
Gasten waren allemaal blij verrast.
Drankarrangement is aanraden. Uitstekende keuze van de wijnen.

Tips en verbeterpunten:
Fietsbeugels plaatsen zodat rijwielen aan kettingslot kunnen.

Simone uit: Maastricht

30-01-2019
7,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Jacqueline uit: Helvoirt

14-01-2019
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
Vriendelijke en accurate afspraken, werd echt meegedacht heel fijn. Ook fjne ontvangst, prima bediening, prachtige plek in de serre met kachel. Kroepoek met walnoothummus lekker. De bruine broodjes met ham waren knapperig en lekker.

Tips en verbeterpunten:
De cocktail van bietensap was vies. Niemand van ons 10 en vond het lekker. Kon wel bedorven zijn. 2 soorten thee groen en earl grey is mager. Verse munt, verse kruiden of bloemen past beter in 2019. De sandwiches waren taai van oude koude toast. De bouillon was lauw met rauwe fijngemalen soepgroente wat geen geheel vormde. De terrine met zoet was ook geen vers gebak en ook niet zelfgemaakt of van goede patissier. Alles was gewoon matige kwaliteit en niet vers. Zorg voor vers afgebakken broodjes, bak zelf brownie of cupcake, cocktail van bietjes kan heerlijk zijn met vers bietensap. De keuken liet het afweten..heel jammer. Man komt al jaren bij jullue voor zijn werk en is goede kwaliteit gewend.

Ard uit: Tilburg

14-01-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

pia uit: tilburg

11-01-2019
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: borrel

Erwin uit: Tilburg

03-01-2019
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Rian uit: Tilburg

28-12-2018
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
mooi aangekleed voor Kerst
prettig dat we ook een gastvrouw kregen

Peter uit: Tilburg

19-12-2018
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Jacques uit: Tilburg

18-12-2018
9,4

Locatie: Auberge du Bonheur

Positieve ervaring:
We hebben de “haardkamer” gebruikt voor lunckoverleg met onze rallycommissie . Ideale ruimte hiervoor. Heerlijke lunch van kleine kaart. Veel ruimte en rust. Altijd probleemloos parkeren. Gastvrij team. Aanrader maar niet voor de eerste maandag van de maand. Dan zitten wij er....👍

Tips en verbeterpunten:
Zou het zo niet weten. Altijd goed. Misschien nog een keer kijken naar de kleine kaart. Maandelijkse vrrrassing....