Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
24 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,7
  • Ruimte en faciliteiten 8,6
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
11 t/m 20 van 24 beoordelingen

Petra uit: Tilburg

27-11-2014
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Bij de aangeklede borrel nadien waren misschien iets te luxe hapjes voor de deelnemersgroep/bijeenkomst. Dit weten we dan voor een volgende keer. Mag wat ons betreft dan iets eenvoudiger. Prima verzorgd en erg gastvrij.

Deridio uit: Lage witsiebaan 252

20-10-2014
9,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Marjon uit: Goirle

13-10-2014
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
De samenwerking met de Bonheurgroep bij het organiseren van het jaarlijks Event voor ons personeel, was wederom zeer prettig. Men denkt op alle fronten mee en heeft onze deelnemers gastvrij ontvangen in een prachtige lokatie (Entrada).

Tips en verbeterpunten:
, De lokatie is er niet helemaal op ingericht (aantal liften) om meer dan 400 deelnemers in korte tijd naar boven te vervoeren. De temperatuur was (wellicht door de zon en het groot aantal deelnemers) aan de hoge kant.

Marieke uit: Tilburg

10-10-2014
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Heel prettig dat eigenlijk altijd alles mogelijk is [bijv. dat ook kleine bijeenkomsten op onze eigen verdieping worden verzorgd] en dat proactief mee wordt gedacht en gewerkt.

Ton uit: Tilburg

29-04-2014
9,6

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Goed team aan medewerkers! Prettig contact.

Tips en verbeterpunten:
In de zaal op de 15e is er behoefte aan enige vorm van verduistering zodat geprojecteerde beelden beter te zien blijven in de middag..
Oplossing hoeft niet zo kostbaar te zijn. We willen daar eventueel aan meebetalen

Inge uit: Tilburg

24-10-2013
7,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Boven was het een beetje aan de warme kant, met de deur open werd het beter

Hans uit: Tilburg

28-05-2013
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Geweldige organisatie, goede bediening en erg gastvrij.
Het was een grandioze en onvergetelijke avond en gedenkwaardige 50ste verjaardag.

Tips en verbeterpunten:
Bitter lemon en verse jus d orange ontbrak

Annemarie uit: Best

29-04-2013
7,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
De bijeenkomst is prima verlopen en de voorzieningen waren prima. De aankledig en bediening was goed.

Tips en verbeterpunten:
Ik heb wat klachten gehoord over de warmte. Ook is er veel opgemerkt dat er weinig parkeerruimte was.

Mascha uit: Den Bosch

28-02-2013
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Zeer goed ontvangen en aan alle wensen voldaan. Dank aan Naud en Nikky.

Liesbeth uit: Goirle

20-12-2012
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht

Reden bezoek: receptie

Positieve ervaring:
Naud, ik wil je heel hartelijk danken voor alle goede zorgen namens Janssen-Cilag B.V.