Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

7,9
107 beoordelingen
  • Offerte en contact 7,9
  • Ontvangst 7,7
  • Gastvrijheid medewerkers 8,1
  • Ruimte en faciliteiten 7,9
  • Comfort (temperatuur/netheid) 7,8
  • Sfeer en aankleding 7,5
  • Culinair 7,9
  • Prijs-kwaliteitverhouding 7,7
11 t/m 20 van 107 beoordelingen

Sandra uit: 's-Hertogenbosch

27-09-2018
8,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: relatie-evenement

Inge uit: Tilburg

20-09-2018
7,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Snelle service, erg behulpzaam

Tips en verbeterpunten:
Lunch was erg veel.

Michiel uit: Tilburg

09-07-2018
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Was allemaal top geregeld! Kwam zeer regelmatig iemand voor een drankje langs. BBQ was heerlijk!

Tips en verbeterpunten:
Klein dingetje, de car in de baan had alleen bier bij zich. Sommige gasten hadden graag water of fris gehad.

Karin uit: Tilburg

05-07-2018
4,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Lunch was er goed!

Tips en verbeterpunten:
Geen airo, geen ventilators in vergaderzaal.
Er waren tafels geplaatst waar de hoeken vanaf waren.
Ook hangen de gordijnen aan de tafels niet steeds aan dezelfde kant waardoor de plakrand aan de kant van de gasten zit. Erg slordig.

Ruud uit: Tilburg

16-04-2018
7,5

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: wedstrijd

Positieve ervaring:
Gezellig gedekte ruimte, goede bediening

Tips en verbeterpunten:
We hadden grote broodjes met te weinig beleg. Een dikke bol met 1 plakje kaas is niet goed. Slechts een voorbeeld.
Beter wat kleiner broodjes met goed beleg.

Piet uit: Poppel

29-03-2018
9,1

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Heel vriendelijk ontvangst en bediening, gezellige sfeer en het eten was voortreffelijk. Wij en onze gasten hebben genoten.

Tips en verbeterpunten:
Ga zo door!

Ronald uit: Tilburg

27-02-2018
9,1

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: receptie

Positieve ervaring:
Super georganiseerd

Tips en verbeterpunten:
Vooral zo door gaan!

Frans uit: Tilburg

21-02-2018
7,6

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Medewerkers op Prise D,Eau zijn bereidwillig en behulpzaam ,om het ons naar de zin te maken, kwaliteit van de lunch is goed,

Tips en verbeterpunten:
aankleding van de tafels ,b.v. met een bloemetje of kaars
is wat vrolijker.

Vincent uit: Tilburg

06-01-2018
8,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Positieve ervaring:
Erg lekker eten voor een goede prijs

Tips en verbeterpunten:
Communicatie over welke zalen we mochten gebruiken

Felip uit: Tilburg

18-12-2017
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: vergadering