Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
397 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,6
  • Ruimte en faciliteiten 8,5
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,0
11 t/m 20 van 397 beoordelingen

Ursula uit: Breda

11-11-2019
9,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Wat een fijne ontvangst, fantastische locatie en gastvrije beleving!
Ons thema van de dag was gastvrijheid, dus we hebben met extra aandacht gelet op de gastvrijheid deze dag. Onze conclusie is dat we hebben genoten, Frank een op en top gastheer was, lette op de kleine details en ons een heerlijke dag heeft verzorgd. De volgende keer zal onze keuze zeker weer vallen op de locatie (en Frank!). Dankjewel voor de goede zorgen en je warme welkom!

Operaclub Nederland uit: tilburg

07-11-2019
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
We bezoeken deze locatie altijd erg graag voor onze bijeenkomsten. Uitstekende accommodatie en vriendelijke medewerkers.

Tips en verbeterpunten:
Geen.

Renske uit: LEEUWARDEN

31-10-2019
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

Bianca uit: Goirle

23-10-2019
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
goed geregeld. Nette vergaderzaal. Goede opstelling. Nette medewerkers. Professioneel.

Tips en verbeterpunten:
geen

Ingeborg uit: Baarle-Nassau

22-10-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Meta uit: Veenendaal

18-10-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Ik heb voor de planning van deze vergadering contact met Maura Slink. Ze is zeer servicegericht, punctueel en vriendelijk. Heel prettig om zo mee te werken.

Tips en verbeterpunten:
Vooral zo doorgaan.

Emma uit: Tilburg

09-10-2019
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Aardig (bar)personeel en de jongen dacht goed mee met een oplossing voor de uitloop van vergadering. Hij was vriendelijk en behulpzaam.

Tips en verbeterpunten:
Contact met Mitch verliep opzich goed, alleen ben de week van tevoren niet meer gebeld en het personeel op locatie was niet echt op de hoogte van de afspraken.

Frans uit: Oisterwijk

07-10-2019
9,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
prima verzorgd, de ruimte en gelegenheid om koffie/thee te nuttigen

Tips en verbeterpunten:
komt nog wel een keer (haha)

Operaclub Nederland uit: Tilburg

30-09-2019
8,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Zoals altijd was het weer een genoegen om te gast te zijn.
Drie hulpvaardige medewerkers. Alles verliep vlekkeloos.
Tot 6 november. Zijn we er weer!

Tips en verbeterpunten:
Vraag: wat is de witte wijn die in het restaurant geschonken wordt? Men was lovend.
Dezelfde als op de eerste verdieping?

Mariëlle uit: Tilburg

16-09-2019
6,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Ipv 40 bewoners/vrijwilligers waren we met 46 personen.. Was te weinig gebak. Er is bijbesteld.

Tips en verbeterpunten:
Voor onze bewoners was de ervaring Willem2 minimaal, konden het veld niet zien. We moesten met bewoners naar open deur rijden. Een lift, duurde lang voordat iedereen boven was.