Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
712 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,4
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,4
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
11 t/m 20 van 712 beoordelingen

Gerard uit: Kapellen Belgie

11-07-2018
9,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Fantastisch personeel.
Marieke, Rosalie, Tamara. geweldig
Eten was Prima.
Hotelkamers en ontbijt goed.
Prima locatie en de volgende dag een mooie golfbaan
Aantrekkelijk arrangement

Tips en verbeterpunten:
Jammer dat zaken niet op elkaar zijn afgestemd.
De Horecarekening na ons diner op maandagavond kon niet verdeeld worden over onze kamerrekening.
De rekening was zelfs niet beschikbaar op dinsdagmorgen. Is nog steeds niet nagestuurd.
Een bestelling van lunchpakketjes voor de golf op prise d'eau moet geregeld worden via de hotelreceptie die aangaven dat nog nooit eerder te hebben verzorgd.
Correspondentie om het een en ander te regelen komt van verschillende mensen die duidelijk elkaars mail niet hebben gelezen. Vragen over creditkaart gegevens per mail vind ik onveilig en dus niet verstandig.
Douchen in een gladde badkuip is voor oudere mensen levensgevaarlijk.

A uit: Ulvenhout

11-07-2018
9,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Zeer prettige ontvangst en een grote gastvrijheid. Medewerkers deden alles om het evenement te laten slagen.

Tips en verbeterpunten:
Geen

Angela uit: Zutphen

25-06-2018
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: overnachting

I. uit: Tilburg

12-06-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Contacten tijdens het reserveren, de ontvangst en de locatie

Tips en verbeterpunten:
Jammer dat er geen koffie en thee klaar stond tijdens de vergadering. Een deelnemer was door file 20 minuten later en voor haar was er geen koffie en thee.

Tessa uit: Uden

11-06-2018
7,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
Het zag er prachtig uit en de high tea was over het algemeen goed verzorgd.

Tips en verbeterpunten:
Geen vriendelijk ontvangst, gastvrouw was niet erg vrolijk. Hightea van 14.00 tot 17.00 lekker, niet alle gerechten waren even toegankelijk. Van 17.00 tot .... hadden we de mogelijkheid tot naborrelen. Helaas is er in 1.5 uur tijd niemand geweest om te vragen of we wat te drinken wilde, toen maar vertrokken en thuis een fles wijn open getrokken.

Ingrid uit: Stein

29-05-2018
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: catering

kasja uit: tilburg

29-05-2018
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Max uit: Tilburg

28-05-2018
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
Zeer geslaagde middag dankzij de uitstekende verzorging,culinaire hapjes en zeer attente bediening.
TOP !!!

Tips en verbeterpunten:
Geen

22-05-2018
7,9

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Lekker gegeten in prettige omgeving. Besloten ruimte was prima. Mee kunnen genieten van opening herinrichting Auberge.

Rien uit: Veldhoven

17-05-2018
9,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Keurige, nette, vriendelijke bediening. Afspraken werden uitstekend nagekomen.