Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
693 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,3
  • Culinair 8,4
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,2
11 t/m 20 van 693 beoordelingen

Ivo uit: Tilburg

04-04-2018
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Ontvangst, eten, sfeer, uitstraling, tempo, alles was top!

Tips en verbeterpunten:
Er was vooraf een offerte opgesteld die niet bekend was bij de aanwezige medewerkers. Hierdoor werden de twee jarige meiden (7 en 9) niet in het zonnetje gezet bij het dessert zoals voorgesteld en tevens diende ik zelf aan te geven dat de factuur niet in lijn was met de gemaakte afspraak.

Cees uit: Tilburg

28-03-2018
7,9

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Karin uit: Tilburg

26-03-2018
9,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
Familie feestje dat door de professionele ontvangst helemaal geslaagd is.
Alle gasten waren vol lof.

Tips en verbeterpunten:
Geen

Jeroen uit: Diessen

14-03-2018
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Zoals altijd prima presentie op de borden en een lekker pallet aan smaken

Tips en verbeterpunten:
In het Engels presenteren van de gerechten was moeilijk verstaanbaar. Gezien wij Nederlanders zijn en onze gasten Duits was het niet altijd helder wat we aten. Een ronde in Nederlands en 1 in Engels zou misschien beter zijn geweest. Niemand heeft dit als probleem ervaren overigens. Het eten was heerlijk

Wouter uit: Eindhoven

12-03-2018
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: relatie-evenement

Naud uit: Breda

12-03-2018
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Mooie gerechten, fijne sfeer en heerlijke wijnen.

Joop uit: Lanaken

12-03-2018
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Zie boven

Tips en verbeterpunten:
Na de vastleggingvan de avond hebben wij geluncht in het restaurant: een uitstekende lunch => boven verwachting!
De feestavond zelf:
De wijnkeuze bij de gerechten was goed
Het "verrassingsmenu" was echter zeer middelmatig, vooral het voorgerecht en het hoofdgerecht waren niet Bonheurwaardig.

Griet uit: 's Gravenzande

08-03-2018
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: training/ cursus

Positieve ervaring:
Auberge du Bonheur doet zijn naam eer aan! Bij eerdere bezoeken was ik steeds meer dan tevreden, maar dit keer, op 6 maart 2018, hebben ze echt mijn verwachtingen overtroffen en me letterlijk gelukkig gemaakt! Ik zat met een onverwacht auto pech probleem en de hotelcrew heeft er alles aan gedaan om dit voor mij op te lossen, aangezien ik niet weg kon van de cursus waar ik zelf instructeur was. Dankzij hen kon ik de avond erna veilig weer naar huis rijden. Ik ben hen dan ook ontzettend dankbaar! Dit was echt een staaltje van above and beyond gaan voor de klant!

Tips en verbeterpunten:
Ga zo door!

marc uit: gellicum

01-03-2018
7,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
bekwaam personeel .wendy en verdere medewerkers bedankt

Marc uit: Gellicum

26-02-2018
7,8

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Gastvrouw Wendy die ons de hele dag bijstond was een dikke chapeau de overige mensen weten wat gevraagd wordt

Tips en verbeterpunten:
jullie weten dat zelf ook ,rolstoel niet super maar te doen