Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
152 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,5
  • Ontvangst 8,5
  • Gastvrijheid medewerkers 8,8
  • Ruimte en faciliteiten 8,6
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,5
  • Culinair 8,1
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
141 t/m 150 van 152 beoordelingen

Lonneke uit: Hilvarenbeek

09-01-2015
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: relatie-evenement

Gerard uit: Tilburg

06-01-2015
9,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Gerard uit: Tilburg

06-01-2015
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: high tea

Rian uit: Tilburg

06-01-2015
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
De bediening en de hapjes waren prima.

Tips en verbeterpunten:
De borrel van het Brabants Dagblad was op vrijdag 19 december. Het was koud buiten, maar binnen helaas ook omdat de deuren open stonden. Omdat ook de buitendeur open was gaf dat tocht.

Peter HJ uit: Boksum

05-01-2015
8,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: feestavond

Tips en verbeterpunten:
De Villa kan qua inrichting nog een verbetering ondergaan.

Ludo uit: Tilburg

19-12-2014
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: kerst

Positieve ervaring:
Uitstekende samenwerking met Nicky en Paul tijdens de voorbereiding. Flexibiliteit van het team om de veranderingen van Pondres op het laatste moment nog dingen aan te passen was er zonder morren.
Kwaliteit van wijn en spijs was prima in orde. Extra vragen en uitzonderingen, vegetarisch etc. klopte allemaal.
Bediening vlot en professioneel.
Wij zijn tevreden over gehele proces en de uitvoering. Veel beter dan vorig jaar!

Tips en verbeterpunten:
Ontvangst in de brasserie was rommelig. De ruimte was eigenlijk wat te klein en niet sfeervol daardoor.
Het kan schoner en er is nog wat achterstallig onderhoud hier en daar.

Claudia uit: Tilburg

15-12-2014
7,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Yvette uit: Tilburg

12-12-2014
9,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Heerlijke dag gehad, alles goed verzorgd en verlopen. Perfect geregeld.

Judith

12-12-2014
7,4

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: kerst

Positieve ervaring:
Gezellige sfeer en leuke aankleding. Personeel deed erg goed zijn best om het ons allemaal naar de zin te maken! Heel goed en gezellig!

Tips en verbeterpunten:
Er waren 2 personen met als hoofdgerecht vis en deze personen klaagde allebei dat er heel veel graat in de vis zat en dat de smaak niet zo lekker was.

Stan uit: Oisterwijk

09-12-2014
6,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Ik hoop dat de keuken hier snel verbeterd. Ook een standaardmenu verdient het netjes opgediend te worden. 4 stukjes brood op een tafel voor acht personen werkt niet. Gebakken aardappeltjes15 minuten na hoofdgerecht, en mayonaise weer 5 minuten later, is technisch niet nodig.
Verder was de saus bij het visvoorgerecht een slechte flesjessaus.
Al met al, verder ver onder het niveau van middelmaat heden ten dage.
Overgins, bediening is we professioneel en aanwezig.

Tips en verbeterpunten:
Verbeter je keuken onmiddellijk, over een paar weken is het te laat