Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,4
156 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,5
  • Ontvangst 8,5
  • Gastvrijheid medewerkers 8,7
  • Ruimte en faciliteiten 8,7
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,5
  • Culinair 8,2
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
141 t/m 150 van 156 beoordelingen

Daan uit: Tilburg

11-02-2015
7,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: bruiloft

Tips en verbeterpunten:
We hadden duidelijk afgesproken dag we aan een lange tafel zouden zitten met 30 man. Echter, toen we aankwamen was er voor slechts 24 man gedekt aan 4 ronde tafels. Dit komt erg slordig over, overigens is het wel meteen veranderd.

Tessa uit: Tilburg

19-01-2015
8,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Personeel was in staat om problemen op klantvriendelijke manier op te lossen.

Tips en verbeterpunten:
Het werd na een tijdje wel erg warm in de ruimte, wellicht volgende keer de verwarming wat eerder zachter zetten.

PLM uit: Goirle

12-01-2015
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
prettige ambiance, goede bediening

Tips en verbeterpunten:
Diner dd 10-01-2015. 70 mensen.
Over het geheel genomen goed echter hoofdgerecht zeer matige kwaliteit. Meerdere gasten hebben hier een negatieve opmerking over gemaakt (trio van kalfsvlees: te veel vet!)

Nel uit: Tilburg

12-01-2015
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Onze lunch liep nogal uit maar dat was geen enkel punt !!!

Tips en verbeterpunten:
Ik had aangegeven dat er 1 vegetarier bij zou zijn. Dat bleek bij het serveren van de kroket niet helemaal duidelijk te zijn maar werd wel prima opgelost.

Lonneke uit: Hilvarenbeek

09-01-2015
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: relatie-evenement

Gerard uit: Tilburg

06-01-2015
9,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Gerard uit: Tilburg

06-01-2015
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: high tea

Rian uit: Tilburg

06-01-2015
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
De bediening en de hapjes waren prima.

Tips en verbeterpunten:
De borrel van het Brabants Dagblad was op vrijdag 19 december. Het was koud buiten, maar binnen helaas ook omdat de deuren open stonden. Omdat ook de buitendeur open was gaf dat tocht.

Peter HJ uit: Boksum

05-01-2015
8,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: feestavond

Tips en verbeterpunten:
De Villa kan qua inrichting nog een verbetering ondergaan.

Ludo uit: Tilburg

19-12-2014
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: kerst

Positieve ervaring:
Uitstekende samenwerking met Nicky en Paul tijdens de voorbereiding. Flexibiliteit van het team om de veranderingen van Pondres op het laatste moment nog dingen aan te passen was er zonder morren.
Kwaliteit van wijn en spijs was prima in orde. Extra vragen en uitzonderingen, vegetarisch etc. klopte allemaal.
Bediening vlot en professioneel.
Wij zijn tevreden over gehele proces en de uitvoering. Veel beter dan vorig jaar!

Tips en verbeterpunten:
Ontvangst in de brasserie was rommelig. De ruimte was eigenlijk wat te klein en niet sfeervol daardoor.
Het kan schoner en er is nog wat achterstallig onderhoud hier en daar.