Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

7,9
109 beoordelingen
  • Offerte en contact 7,9
  • Ontvangst 7,7
  • Gastvrijheid medewerkers 8,1
  • Ruimte en faciliteiten 7,9
  • Comfort (temperatuur/netheid) 7,8
  • Sfeer en aankleding 7,5
  • Culinair 7,9
  • Prijs-kwaliteitverhouding 7,7
101 t/m 109 van 109 beoordelingen

24-03-2011
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: wedstrijd

IBFM uit: Tilburg

23-03-2011
7,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: wedstrijd

Positieve ervaring:
Personeel was meedenkend met afrekenen p.p. ipv per groep er werden met mij bonnetjes (kladblokvelletjes) geschreven op naam en nummer, Maurice was een zeer attente gastheer en er was netjes ingedekt voor de groep.

Tips en verbeterpunten:
Jammer was, dat het opdienen zeer rommelig over kwam.
Verbeterpunt; invoeren van een genummerde Bonheurgroep consumptiekaart ipv een kladblokvelletje !

Nico uit: Tilburg

21-03-2011
9,2

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: vergadering

Robert uit: Breda

17-03-2011
7,8

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Tijdens de vergaderingen zou het prettig zijn als de bediening wat vaker langs komt om te vragen of er nog iets gewenst is. goed voor onze gast tevredenheid en goed voor u omzet.

Tips en verbeterpunten:
bediening vaker vragen of er nog iets gewenst is

Arthur uit: Riel

14-03-2011
8,4

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: wedstrijd

Cathrien uit: kaatsheuvel

28-02-2011
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: anders

Tips en verbeterpunten:
In "hole 19" zijn mensen bereid geld uit te geven voor een drank
en een hapje.
Er moet dan wel voldoende personeel zijn om mensen met snelheid te bedienen.
Laatste tijd gaat dit ook een stuk beter

Patrick uit: Made

21-02-2011
8,4

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Erg blij met de wifi in de zaal verder alles top, huismeester Hans heeft me geholpen met aansluiten laptop etc.

Tips en verbeterpunten:
Persoonlijk vond ik de bloemkoolsoep heerlijk maar dat gold niet
voor idereen, misschien had ik zelf om een tomaten of groentesoep moeten vragen, ik heb er zelf ook niet bij stil gestaan

Marie Jose uit: Tilburg

15-02-2011
8,2

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: vergadering

Tips en verbeterpunten:
Tip: verwijzing naar de vergaderzaal plaatsen

PM uit: Breda

29-01-2011
5,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
De kaart

Tips en verbeterpunten:
Zorg dat de vestiging geleid wordt door een ondernemer. Een ondernemer ziet namelijk kansen en zorgt dat mensen zeer snel van een drankje worden voorzien. Nu duurt het vaak 15 minuten voordat er iemand langs komt voor het opnemen van de bestelling.