Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
1878 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1878 beoordelingen

Elise uit: Tilburg

21-01-2019
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

19-01-2019
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Vriendelijk personeel. Het was erg rustig. Niemand vond het een punt als kinderen af en toe op de gang liepen. Eigen kamer. Prachtige locatie en entourage. Behulpzame bediening.

Tips en verbeterpunten:
Iets proactiever t.a.v. bijvullen van het brood. Pastasalade was op en kon niet worden aangevuld. Niet helemaal duidelijk hoe het zat t.a.v. de inbegrepen drankjes. Dacht dat die op tafel aanwezig zouden zijn, maar deze konden ook worden besteld. Op zich ok, maar daardoor niet helemaal duidelijk wat wel/niet in prijs inbegrepen is.

Jan uit: Tilburg

14-01-2019
9,1

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
Geen

Tips en verbeterpunten:
Geen

Jacqueline uit: Helvoirt

14-01-2019
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
Vriendelijke en accurate afspraken, werd echt meegedacht heel fijn. Ook fjne ontvangst, prima bediening, prachtige plek in de serre met kachel. Kroepoek met walnoothummus lekker. De bruine broodjes met ham waren knapperig en lekker.

Tips en verbeterpunten:
De cocktail van bietensap was vies. Niemand van ons 10 en vond het lekker. Kon wel bedorven zijn. 2 soorten thee groen en earl grey is mager. Verse munt, verse kruiden of bloemen past beter in 2019. De sandwiches waren taai van oude koude toast. De bouillon was lauw met rauwe fijngemalen soepgroente wat geen geheel vormde. De terrine met zoet was ook geen vers gebak en ook niet zelfgemaakt of van goede patissier. Alles was gewoon matige kwaliteit en niet vers. Zorg voor vers afgebakken broodjes, bak zelf brownie of cupcake, cocktail van bietjes kan heerlijk zijn met vers bietensap. De keuken liet het afweten..heel jammer. Man komt al jaren bij jullue voor zijn werk en is goede kwaliteit gewend.

Ard uit: Tilburg

14-01-2019
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Joan Felip uit: Tilburg

12-01-2019
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

pia uit: tilburg

11-01-2019
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: borrel

Erwin uit: Tilburg

03-01-2019
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Rian uit: Tilburg

28-12-2018
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
mooi aangekleed voor Kerst
prettig dat we ook een gastvrouw kregen

Annelies uit: Tilburg

24-12-2018
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: kerst

Positieve ervaring:
Leuke locatie om een (Kerst)borrel met collega's te organiseren.

Tips en verbeterpunten:
Bij binnenkomst met thee/koffie/water en wat lekkers erbij had de lekkernij beter op de tafel van het drinken neergezet worden i.p.v. op de bar.