Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,2
1489 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,3
  • Ontvangst 8,2
  • Gastvrijheid medewerkers 8,4
  • Ruimte en faciliteiten 8,3
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,1
  • Culinair 8,2
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1489 beoordelingen

Harry uit: Tilburg

24-04-2017
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: high tea

Richard uit: Geldrop

24-04-2017
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Goede voorbereiding, menu samenstelling, ruimte waarin we verbleven, bereikbaarheid (trein,auto), bediening

Tips en verbeterpunten:
Menu was bij mij bekend maar niet bij de gasten, ik heb zelf wat toelichting gegeven. Kan me voorstellen dat dat volgende keer toegelicht wordt. Maar vond het niet echt een probleem

Raishrie uit: Breda

24-04-2017
9,4

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
We gingen trouwen. Het was goed verlopen. Gasten werden goed ontvangen en vervolgens wij ook. Iedereen vond het een prachtige locatie.

Tips en verbeterpunten:
Toen me vader en ik liepen maar mijn aanstaande en me vader gaf mij weg als bruid bleef de muziek door spelen. Op dat moment had het uitgemoeten waardoor ik me opgelaten voelde en aan me nichtje vroeg of ze aan jullie wilde doorgeven om de muziek uit te doen.

Jos uit: Waalwijk

21-04-2017
7,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Romy uit: Tilburg

21-04-2017
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

remmert uit: Loon op Zand

20-04-2017
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Prettige Ambiance

Tips en verbeterpunten:
Telefoon(-nummer) voor extra catering bestelling tijdens de sessie boven.
Of de instructie hoe dit te regelen...

Peter uit: Oisterwijk

19-04-2017
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Bedankt voor de hulp!

Hilde uit: Leerdam

19-04-2017
7,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Vriendelijke bediening, we zijn uitstekend geholpen door de partymanager!

Tips en verbeterpunten:
Tijdens het bespreken en het bekijken van de verschillende zalen hebben wij aangegeven een goede internetverbinding nodig te hebben, de wifi was hiervoor voldoende werd er gezegd. Bij het opbouwen van ons seminar kwamen we er al snel achter de de wifi beveiligd was, ook middels bedraad internet konden wij niet inloggen op onze portal! Wat essentieel is voor de presentatie welke gegeven wordt. Nu hebben wij middels een telefoon van een collega een hotspot moeten creëren waardoor we het risico liepen dat de presentatie één groot fiasco zou worden. De tip is dus; vermeld dit voortaan aan uw gasten zodat zij niet voor verrassingen komen te staan :)

Sherylle uit: Tilburg

18-04-2017
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Willem II meetingpoint Tilburg

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Geen op/aanmerkingen; Alles was goed geregeld!

Thea uit: Tilburg

18-04-2017
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: receptie

Positieve ervaring:
Alles was geregeld zoals afgesproken.

Tips en verbeterpunten:
Iemand van de Bonheur Groep zou ons bij binnenkomst welkom hebben moeten heten. Dit is niet gebeurd.