Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
1957 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1957 beoordelingen

Manon uit: Gilze

19-09-2019
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Fijn ontvangst, vriendelijke bediening, tijdens diner voor ieder wat wils.

Tips en verbeterpunten:
Tijdens feestavond meer drinken aanbieden voornamelijk aan bruidspaar. Qua hapjes controleren of iedere gast iets gehad heeft, veel gasten hadden maar enkele rondes hapjes gehad, terwijl er gasten waren die iedere ronde kregen aangeboden. Misschien bij rondgaan met hapjes in een andere hoek beginnen, zodat het eerlijk verdeeld wordt.

Late night snack ook op afgesproken tijd uitserveren (00:30) niet om 1:30u (eind feest)

Annemiek uit: Tilburg

18-09-2019
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Bediening was top! Geen enkel moment zonder drank gestaan, ook al onze gasten waren vol lof

Tips en verbeterpunten:
we hadden een laten liggen, jammer dat daar niet meteen voor gebeld was. We dachten nl. dat alles in de auto stond.
We zijn de corsage van mijn man kwijt, is deze misschien gevonden?

Anton uit: GOIRLE

17-09-2019
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Hilvaria Studio’s

Reden bezoek: feestavond

Tips en verbeterpunten:
Koffie bij ontvangst was niet vers (zat in thermoskannen) terwijl later wel verse koffie geserveerd kon worden.

Mariëlle uit: Tilburg

16-09-2019
6,3

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Ipv 40 bewoners/vrijwilligers waren we met 46 personen.. Was te weinig gebak. Er is bijbesteld.

Tips en verbeterpunten:
Voor onze bewoners was de ervaring Willem2 minimaal, konden het veld niet zien. We moesten met bewoners naar open deur rijden. Een lift, duurde lang voordat iedereen boven was.

wim uit: Tilburg

09-09-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
prachtige locatie met zeer hulpvaardig en professioneel personeel (Stefanie)

Tips en verbeterpunten:
geen

Sandra uit: 's-Hertogenbosch

09-09-2019
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: relatie-evenement

Freek uit: Moergestel

05-09-2019
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Jacqueline uit: Breda

02-09-2019
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Debbie uit: Tilburg

02-09-2019
7,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Goede bediening hapjes op tijd werd ook gevraagd de glazen werelden op tijd gevuld top

Tips en verbeterpunten:
Serre was een beetje nat maar de kussens wel behoorlijk . Als je,weet dat het kan gaan regenen op tijd dak dicht dit ook voor de gasten

Amanda uit: Tilburg

31-08-2019
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Dit was een avond precies hoe ik het mij had voorgesteld!