Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
1896 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1896 beoordelingen

Cobi uit: Goirle

18-03-2019
8,4

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Personeel was erg behulpzaam toen een van de sprekers een ICT probleem had.

Tips en verbeterpunten:
n.v.t.

Wiebo uit: Sneek

15-03-2019
7,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Mooie zaal, voldoende licht en ruimte en prima apparatuur

Tips en verbeterpunten:
In het begin koud in de zaal, deel van het eten was op, moesten wachten op eten

John uit: Gilze

15-03-2019
8,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Prise d'eau Golf

Reden bezoek: receptie

Positieve ervaring:
Contact met Eveline, Bas en Joyce. Duidelijke afspraken en duidelijke offerte.
Op de dag van de receptie zelf uitstekende bediening en catering. Diner uitstekend. Top dag!! thx

Tips en verbeterpunten:
één klein min puntje: de microfoon werkte niet maar dat was geen showstopper.

guus koevoets

13-03-2019
9,0

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Mariska uit: Tilburg

12-03-2019
9,0

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: congres

Positieve ervaring:
Het contact is vanaf begin af aan erg prettig verlopen. We hadden een vast aanspreekpunt en er werd, van tevoren en op de dag zelf, erg met ons meegedacht door alle betrokken medewerkers. Zeer tevreden!

Tips en verbeterpunten:
-

Alice uit: Tilburg

04-03-2019
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Een hele fijne avond gehad die perfect verzorgd was!

Kathrin uit: Den Haag

03-03-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: overnachting

Positieve ervaring:
Tip! Boek een arrangement met diner en overnachting! We (7 dames) hadden een arrangement met overnachting, diner en golf. WOW! Ik ben reisagent en heb enig vergelijkingsmateriaal maar ik heb nog nooit een dusdanige prijs-/kwaliteitverhouding mee gemaakt als hier en dat is positief bedoeld. Ontvangst in zowel hotel als ook restaurant zeer gastvrij. Kamers: top! Alles is er, zelfs koffie-/theefaciliteiten, een minibar (voor wie wil), fijn bed met goede leeslampen, raam wat helemaal open kon, schoon en ik persoonlijk vond de inrichting ook erg leuk! Het diner: eigenlijk kom je woorden te kort: we hadden een 4-gangen diner plus amuses en dat was echt fantastisch! Zeer culinair! Hadden we niet verwacht, we dachten we krijgen een 'standaard' menu maar nee hoor: het was zalig, super lekker en verrassend! Wat een feest. Wijnarrangement erbij voor - vonden wij - een zeer schappelijke prijs. Ontbijt: het ontbrak ons aan niks, veel lokale, lekkere producten. Personeel heel vriendelijk. Ik heb hier al eerder gasten geboekt die zeer tevreden waren, nu heb ik het zelf ervaren en ik ga jullie zeker aanbevelen. AANRADER!

Tips en verbeterpunten:
Kan ik zo snel niet te bedenken. Houd dit niveau vooral aan :)

Danique uit: Goirle

25-02-2019
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Kayleigh uit: Veldhoven

25-02-2019
9,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: training/ cursus

Positieve ervaring:
Super personeel goed geholpen en perfecte lunch. Ik ken Mitch uit de netwerkclub en is precies wat hij omschreef dus echt super!

Tips en verbeterpunten:
De haardkamer is wat donker aangezien de beamer voor de raam hangt. Voor de rest niets op aan te merken echt top.

Dennis uit: Tilburg

20-02-2019
7,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: symposium

Positieve ervaring:
Klantvriendelijkheid en flexibiliteit van de medewerkers. Contact vooraf

Tips en verbeterpunten:
Aanvulling van het buffet liet wat langer op zich wachten wat voor uitloop zorgde tijdens het eten. Uiteindelijk werd het toetje later alsnog geserveerd.