Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,2
1522 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,3
  • Ontvangst 8,2
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,3
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,1
  • Culinair 8,2
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1522 beoordelingen

Elke uit: Belgie

23-06-2017
8,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
heel aangenaam dat we met ons ganse team van bijna 60 personen toch een klein beetje afgezonderd zaten, maar langs de andere toch mee konden genieten van het ganse geheel
het was een fijne en gezellige setting

Xandra uit: Tilburg

19-06-2017
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Alles wat we hadden afgesproken is op een prima manier nagekomen.

Tips en verbeterpunten:
We wilde na 22.00 uur nog iets te drinken bestellen en dat ging niet.

Evelyn uit: Hilversum

15-06-2017
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: culinair (ontbijt, lunch, diner)

Positieve ervaring:
Heerlijke wijnen, superlekker eten

Tips en verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Dilia uit: Tilburg

15-06-2017
8,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Willem II meetingpoint Tilburg

Reden bezoek: training/ cursus

Positieve ervaring:
Het eten was uitstekend en de vergaderzaal was voorzien van alle benodigdheden.

Frank uit: Oisterwijk

13-06-2017
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Karlijn uit: Tilburg

12-06-2017
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
In ons eerste gesprek gaven wij aan dat we vooral een ontspannen sfeer op onze bruiloft wilden. Dat is dankzij jullie hulp volledig gelukt!
We hebben echt super genoten. Onze gastvrouw van overdag stond constant voor ons klaar en hielp ons perfect waar nodig.
Hetzelfde geldt voor onze gastheer 's avonds. Hij voelde de sfeer perfect aan en straalde ook echt plezier uit; vele positieve opmerkingen daarover gehoord. De overige bediening was ook geweldig, zij hebben erg goed voor ons en onze gasten gezorgd. Het eten was heerlijk; alleen maar complimenten over gekregen, evenals over de locatie zelf.

Kortom: het was geweldig! Dank voor alles.

Tips en verbeterpunten:
Er was een vegetarische maaltijd besteld, maar op de bruiloft in eerste instantie niet aanwezig. Later is deze alsnog door het personeel bereid. Er zou een microfoon aanwezig zijn tijdens de ceremonie buiten, maar deze was helaas defect. De factuur zou naar iemand anders gestuurd worden, maar werd toch naar ons gestuurd. Dit zijn kleine verbeterpuntjes die niet opwegen tegen de geweldige dag die wij beleefd hebben.

Luuk uit: Tilburg

12-06-2017
7,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Zeer prettige bijeenkomst gehad in het Koning Willem II stadion. Alles stond netjes klaar bij ontvangst, we zijn goed ontvangen en hebben een hele fijne ochtend gehad. De dag afgesloten met een heerlijke lunch. Complimenten!

Tips en verbeterpunten:
Kleinigheidje: de stoelen in de business lounge waren kapot, bleven wat mensen in haken

Danielle uit: Tilburg

12-06-2017
9,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: (sportieve) teambuilding

Positieve ervaring:
Volledig 5 gangen menu " Vegetarisch "genoten . Waarbij gebruik was gemaakt van biologische groenten ( en eetbare bloemen) van Ut Rooie bietje. Als vegetariër was ik aangenaam verrast , het was werkelijk heerlijk , creatieve gerechten en zeer mooi en Eerlijk bereid.
De niet vegetariërs waren ook zeer verrast en niemand bleek "vlees "te hebben gemist. Eten van zeer hoge kwaliteit . Ik ga zeker nog een keer terug.

miriam uit: ressen

07-06-2017
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Villa de vier jaargetijden

Reden bezoek: relatie-evenement

joris uit: amsterdam

06-06-2017
8,5

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: catering

Positieve ervaring:
TOP GEREGELD

Tips en verbeterpunten:
KWALITEIT KOFFIE MAAR DAN ZIJN WIJ WEL EEN BEETJE VERWEND