Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
2030 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 2030 beoordelingen

Marloes uit: Tilburg

14-01-2020
8,4

Ik ben: Vaste gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
het meedenken in mogelijkheden

Tips en verbeterpunten:
de tafelkleden op de statafels waren niet allemaal schoon

pia uit: Tilburg

07-01-2020
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Rob uit: Hoofddorp

07-01-2020
7,1

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Voorzieningen zeer goed en vriendelijk gastvrij personeel.

Tips en verbeterpunten:
We zaten in het restaurant in een hoek waar het erg koud was, hier is echter de tweede avond rekening mee gehouden door ons op een andere (iets minder koude) plek te plaatsen. Eerste dag was de temperatuur van de vergaderruimte prima, de tweede dag was het zeer warm. Voor de veganist werden de eerst 3 maaltijden voorzien met dezelfde producten (pompoen).

Wouter uit: Den Haag

03-01-2020
8,6

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Grand Café Esplanade

Reden bezoek: diploma-uitreiking

Tips en verbeterpunten:
Gaf een borrel voor 120 mensen na behalen van mijn promotie. Hadden strakke afspraken gemaakt over tijdstip van soep en pasta, omdat het de donderdag voor Kerst was en mensen waarschijnlijk op tijd ook weer zouden vertrekken voor kerstborrels elders. Uiteindelijk kwam pasta ruim een half uur later door dan afgesproken. Verder was een "pastabox" afgesproken, maar werd het op een bordje uitgeserveerd. Terwijl een 'box' handiger lijkt voor een receptie.

Hans

24-12-2019
5,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
foto op middenstip

Tips en verbeterpunten:
Onze doelgroep was bang van extreem dronken en lastige man van andere partijtje in het midden van de zaal.
Muziek was amateuristisch in het begin.
Ging eigenlijk best wel veel fout!

Henk uit: Breda

23-12-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Prettige ontvangst. Personeel wist eerder dan ik dat alle gasten binnen waren. (kwestie van tellen)

Tips en verbeterpunten:
akoestiek (blijft moeilijk in een ruimte met twee mooie glazen wanden).

Irma uit: TILBURG

23-12-2019
9,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Altijd een beleving om daar te eten of het nu diner, culinaire lunch of high-thee is. Top!

Dirk uit: Goirle

23-12-2019
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Top gastvrijheid!

Tips en verbeterpunten:
Scheiding van bezoekersstromen tussen verschillende feesten.

Jordy uit: Boxtel

23-12-2019
6,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: borrel

Positieve ervaring:
Er werd voldoende rondgelopen door de medewerkers om van drinken te voorzien. Locatie is verder ook ideaal te bereiken.

Tips en verbeterpunten:
Ontvangst was niet heel hartelijk. We kwamen ook wel erg vroeg binnen (50 minuten van tevoren). Maar er werd erg bot op gereageerd: ''Jullie zijn veel te vroeg, het begint pas om 6''. Ik snap dat er nog wat voorbereidingen getroffen dienen te worden, maar dit was alles behalve hartelijk. Zo'n bot ontvangst doe je niet bij mensen die iets huren.

Daarnaast hebben we het idee dat er lang niet voldoende broodjes jantje en puntzakken friet zijn uitgedeeld, maar dit kan ik niet hard maken (dit kregen we als feedback van de gasten, het leek erg weinig te zijn). Kwaliteit was overigens wel prima.

Carla uit: Tilburg

20-12-2019
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Hilvaria Studio’s

Reden bezoek: (sportieve) teambuilding

Positieve ervaring:
Goede ontvangst en organisatie, voortreffelijk diner

Tips en verbeterpunten:
het hoofdgerecht was aan de koude kant, had zeker warmer gemogen