Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,3
1996 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,4
  • Ontvangst 8,3
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,4
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,3
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1996 beoordelingen

Eveline uit: Tilburg

13-11-2019
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: high tea

Positieve ervaring:
we waren met een groep van 13 personen, degenen die ik nog gesproken heb waren al-met-al positief over het diner en locatie

Tips en verbeterpunten:
persoonlijk vond ik de verlichting op een of andere manier niet prettig (Haardkamer), kan wat "knusser" .
de tafel is erg breed- gesprek met 'overkant' lastig. we hebben gewisseld van plaatsen, daardoor was dat niet zo'n probleem.

Inge uit: Geldrop

11-11-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: diploma-uitreiking

Positieve ervaring:
Zeer prettige ontvangst, medewerkers serveerden op zeer prettige manier uit. Vriendelijk, rustig op achtergrond.

Alissa uit: Tilburg

11-11-2019
9,8

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: bruiloft

Positieve ervaring:
Het heeft alle verwachtingen overtroffen. Wij kijken met een grote glimlach terug op de mooiste dag van ons leven.

Ursula uit: Breda

11-11-2019
9,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Wat een fijne ontvangst, fantastische locatie en gastvrije beleving!
Ons thema van de dag was gastvrijheid, dus we hebben met extra aandacht gelet op de gastvrijheid deze dag. Onze conclusie is dat we hebben genoten, Frank een op en top gastheer was, lette op de kleine details en ons een heerlijke dag heeft verzorgd. De volgende keer zal onze keuze zeker weer vallen op de locatie (en Frank!). Dankjewel voor de goede zorgen en je warme welkom!

Operaclub Nederland uit: tilburg

07-11-2019
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
We bezoeken deze locatie altijd erg graag voor onze bijeenkomsten. Uitstekende accommodatie en vriendelijke medewerkers.

Tips en verbeterpunten:
Geen.

Y

07-11-2019
8,0

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: relatie-evenement

Positieve ervaring:
Een mooie ruimte en gastvriendelijk, meedenkend personeel.

AHM uit: Tilburg

31-10-2019
9,1

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Grand Café Esplanade

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
afrekening bevatte een vergissing a 985 euro, maar dit is door bedrijfsleider goed opgepakt

Renske uit: LEEUWARDEN

31-10-2019
8,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: relatie-evenement

Christel uit: Tilburg

31-10-2019
8,9

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: vergadering

Annelies uit: Breda

28-10-2019
10

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: anders

Positieve ervaring:
Zeer positief en mooie entourage! Fijn dat je ook een vast tafelheer/dame hebt die je contactpersoon is.