Beoordelingen Bonheur Horeca Groep

8,2
1615 beoordelingen
  • Offerte en contact 8,3
  • Ontvangst 8,2
  • Gastvrijheid medewerkers 8,5
  • Ruimte en faciliteiten 8,3
  • Comfort (temperatuur/netheid) 8,2
  • Sfeer en aankleding 8,2
  • Culinair 8,2
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8,1
1 t/m 10 van 1615 beoordelingen

Yvonne uit: Turnhout, België

14-12-2017
9,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: training/ cursus

Positieve ervaring:
Altijd heel fijn samenwerken met Bonheur! Niks op aan te merken.

Tips en verbeterpunten:
Klein puntje, maar kan ook aan onszelf liggen: de zalen kunnen af en toe wat koud zijn (airco).

12-12-2017
8,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: vergadering

Nihat uit: Tilburg

12-12-2017
7,8

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
Wij hebben twee workshops gehad en aansluitend ook gedineerd. Wij hebben ook een rondleiding gehad. Het was echt super geregeld. Goed gegeten en de rondleiding was ook erg super. Dre nog bedankt daarvoor

Mauro uit: Goirle

12-12-2017
9,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: vergadering

Positieve ervaring:
Keurige nette en verzorgde locatie en zeer vriendelijke en gastvrije gastvrouw.
Zeer luxe en uitgebreid lunchbuffet.

Tips en verbeterpunten:
Bij aankomst geen personeel aanwezig en zelf gastvrouw moeten opzoeken voor een paar vragen.
WiFi code aangeven in de box.

tom uit: tilburg

12-12-2017
6,9

Ik ben: Eerste keer te gast

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Goede ambiance

Tips en verbeterpunten:
3 november zijn wij voor de eerste keer gaan eten bij Auberge du Bonheur. Het hoofgerecht reeen rug was smakeloos en op een opmerking daarover was de reactie: Die opmerking hadden we bij een andere tafel ook. Wij kregen een alternatief. Eigenlijk was onze feestavond voorbij. Ik had gedacht dat er ter compensatie wel een tegoedbon of iets dergelijks zou komen, maar dat was niet zo. Jammer dat vind ik wel een gemiste kans voor Auberge du bonheur

Esther uit: Tilburg

11-12-2017
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: kerst

Jurgen uit: Bergen op Zoom

08-12-2017
7,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
restaurant is keurig verbouwd, ziet er mooi uit.
Keurige technische assistentie.
Prima verzorging

Tips en verbeterpunten:
1. Ondanks dat afgesproken was dat er tijdens de bijeenkomst kannen met koffie en thee op de tafels zouden staan (stond in orderbevestiging) stonden deze er 's ochtends en 's middags niet. In de koffiepauze in de ochtend is dit door Jessica gecorrigeerd. Echter na de lunch weer geen koffiekannen op tafel, alleen op het buffet. Dit is ook teruggekoppeld na afloop met Jessica.
2. tip: laat contactpersoon een telefoonnummer achter laten bij organisator/aanspreekpunt in de zaal, dan kan rechtstreeks contact opgenomen worden.
3. herkenbaarheid/vindbaarheid drankjes bij de lunch.
4. ik heb eerder aangegeven dat ik Jurgen Maassen (maassen@irs.nl) de contactpersoon dit jaar ben, correspondentie (en ook dit formulier) wordt nog steeds aan mijn college gestuurd.

Barend uit: Tilburg

08-12-2017
9,6

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Auberge du Bonheur

Reden bezoek: feestavond

Positieve ervaring:
Bijzondere gastvrijheid van het bedienend personeel o.l.v.
Wendy.

Tips en verbeterpunten:
Geen.
Misschien de toegang voor rollater en rolstoel te verbeteren.

Ben uit: Vianen

08-12-2017
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Faculty Club

Reden bezoek: training/ cursus

Positieve ervaring:
Helemaal top!

Tips en verbeterpunten:
Geen

john uit: hoeven

07-12-2017
8,8

Ik ben: Vaker te gast geweest

Locatie: Koning Willem II Stadion

Reden bezoek: presentatie/ lezing

Positieve ervaring:
zeer goed verzorgt extra zaken meteen geregeld zonder weerstand zeer positief ervaren.