Beoordelingen Bo Webexperts

8,9
8 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Persoonlijk contact 9,3
  • Service 9,0
  • Communicatie 8,8
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Jos uit: Olterterp

20-12-2017
9,4

Ervaring:
Wij hebben ervaren dat korte lijnen zeer goed werken t.o.v. grote loggen lichamen. Er is goed persoonlijk contact geweest Prettige sfeer. Probleempjes worden snel opgelost.
Nu onze nieuwe website 'in de lucht' is krijgen we veel positieve reacties.

Aanbeveling: ja

Teake uit: Drachten

13-12-2017
8,4

Ervaring:
Bo Webexperts is professioneel en betrokken. Vooral de betrokkenheid vind ik belangrijk. Ze weten wat nodig is voor een goede website in de zorg.

Aanbeveling: ja

KIK-KID uit: Amsterdam

21-11-2017
8,0
Aanbeveling: ja

Sietse uit: Ureterp

26-09-2017
8,8

Ervaring:
Een goed flexibel bedrijf, waar prijs kwaliteit en service hoog in het vaandel zijn aangeschreven, een zeer goede partij om zaken mee te doen, erg tevreden!. groetjes, Sietse Booi.

Aanbeveling: ja

Iwan uit: Schiedam

18-08-2017
8,0
Aanbeveling: ja

carlo uit: drachten

01-08-2017
8,6
Aanbeveling: ja

Carina uit: Surhuisterveen

01-08-2017
10

Ervaring:
Deze webexperts denken altijd met me mee & inspireren me ook om het beste uit mezelf te halen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en er heerst een fijne energie!

Aanbeveling: ja

Jillard uit: Drachten

01-08-2017
10

Ervaring:
Al jaren lang de sponsor van onze website www.helpnamibia.nl
Als we een vraag hebben wordt deze altijd zeer snel en adequaatbeantwoord. Erg service gericht. Een super bedrijf!

Aanbeveling: ja