Beoordelingen BBQkampioen

8,8
2337 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Gastgerichtheid 8,7
  • Bereikbaarheid (tel./ e-mail) 9,0
  • Prijs/ kwaliteit verhouding 8,7
  • Website 8,6
  • Algehele presentatie 8,6
  • Bezorgservice 9,1
  • Afwasservice / alles vuil retour 9,3
1 t/m 10 van 2337 beoordelingen

jos uit: sprang-capelle

11-03-2019
9,8

Leeftijdscategorie: 41 - 50 jaar

Ik ben: terugkerende klant

Ervaring met: BBQkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Aanbeveling: ja

Eline uit: Breda

18-02-2019
10

Leeftijdscategorie: 41 - 50 jaar

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: BUFFETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Uw ervaring:
superfijn feest gehadmet heerlijk eten van buffetkampioen, fijne service echt een aanrader !

Aanbeveling: ja

Jenny uit: Wenum Wiesel

09-02-2019
9,1

Leeftijdscategorie: 51 - 60 jaar

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: BUFFETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: op locatie

Uw ervaring:
Wij hadden een stamppotten buffet. Het was heerlijk!! Veel en lekker vlees, alleen de hoeveelheid was niet helemaal genoeg.
Voor 26 personen besteld, met 21 personen gegeten, het was helemaal op. Dus voor 26 was het te weinig geweest. Maar wel heel lekker. Prima voor elkaar ook betreft de warmhoud kisten /bakken.

Aanbeveling: ja

Mélanie uit: Odijk

28-01-2019
9,0

Leeftijdscategorie: 31 - 40 jaar

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: BBQkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Uw ervaring:
Onvergetelijke avond gehad! De slingerbbq was zeer sfeervol en het vlees heerlijk. De bezorgservice was prima en op tijd. Dank jullie wel!

Aanbeveling: ja

Kees uit: Oosterhout

21-01-2019
8,4

Leeftijdscategorie: 31 - 40 jaar

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: BUFFETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Uw ervaring:
Bedankt!

Aanbeveling: ja

A uit: Zaltbommel

19-01-2019
10

Leeftijdscategorie: 51 - 60 jaar

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: BUFFETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: op locatie

Uw ervaring:
Een week voor mijn feest besloot ik dat ik graag met al mijn gasten een warme maaltijd wilde nuttigen, ik heb de BUFFETkampioen gebeld en zij vertelde mij dat het geen enkel probleem was als ik nog wilde bestellen voor 60 personen. Ik ben uitermate vriendelijk geholpen aan de telefoon en heb samen met de jongedame alles doorgesproken. Er werd goed met me meegedacht, de levering was keurig op tijd en we hebben voortreffelijk gegeten. al mijn gasten waren erg enthousiast en ik heb veel complimenten gekregen. Met de bezorger heb ik afgesproken dat maandag alles weer werd opgehaald bij het verenigingsgebouw, we mochten het gewoon buiten zetten waardoor ik niet eens aanwezig hoefde te zijn. Bedankt voor de service en tot de volgende keer!

Aanbeveling: ja

Cis uit: Den Bosch

15-01-2019
10

Leeftijdscategorie: 51 - 60 jaar

Ik ben: terugkerende klant

Ervaring met: BUFFETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Uw ervaring:
We hebben al voor het derde jaar het stamppotten buffet. Wij hebben namelijk dan met de familie een nieuwjaar happening. Iedereen is daar dan zo tevreden over en bij onze uitnodiging vragen ze al of het beroemde stampotten buffet weer gepresenteerd wordt. Dus traditie met een heerlijk buffet, wat wil je nog meer. Dus super tevreden klanten waar echt niks aan toe te voegen is. Ga zo door en hopelijk weer tot in 2020.

Aanbeveling: ja

Henk uit: Rheden

14-01-2019
9,3

Leeftijdscategorie: 61 - 70 jaar

Ik ben: terugkerende klant

Ervaring met: BBQkampioen

Bestelling was bedoeld voor: op locatie

Uw ervaring:
Duimje omhoog

Aanbeveling: ja

Goof uit: Wijk en Aalburg

14-01-2019
10

Leeftijdscategorie: 41 - 50 jaar

Ik ben: terugkerende klant

Ervaring met: BUFFETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Uw ervaring:
Het was weer top Rene! Dank je wel.

Aanbeveling: ja

Jorrick

11-01-2019
10

Leeftijdscategorie: 21 - 30 jaar

Ik ben: terugkerende klant

Ervaring met: GOURMETkampioen

Bestelling was bedoeld voor: thuis

Aanbeveling: ja