Beoordelingen Bangma Optiek

9,0
229 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,9
  • Bereikbaarheid (tel/ email) 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Informatieverstrekking 8,9
  • Communicatie 8,9
  • Professionaliteit medewerkers 9,0
  • Assortiment 8,7
  • Kwaliteit 9,0
  • Afspraken nakomen 9,1
  • Snelheid dienstverlening 9,0
1 t/m 10 van 229 beoordelingen

Berber uit: Leeuwarden

14-02-2019
10

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Je werd heel fijn ontvangen. En de werknemers zijn ook heel lief en behulpzaam als je iets niet begrijpt.

Aanbeveling: ja

12-02-2019
10

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Het personeel luistert goed naar de wensen van de klant.

Aanbeveling: ja

R uit: Oosterwolde Fr

09-02-2019
8,1

Ervaring met: aankoop van een complete bril, optometrisch onderzoek

Positieve ervaring:
Ik ben prettig geholpen

Verbeterpunten/ tips:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

K uit: Drachten

05-02-2019
8,8

Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril

Positieve ervaring:
Iedere keer erg goed geholpen, met veel kennis van zaken. En er wordt de tijd genomen, ook al is het druk.

Verbeterpunten/ tips:
De overdracht tussen opticiens verliep een enkele keer niet zo goed. Dat is minder belangrijk als er niets bijzonders aan de hand is en het een normale controle is, maar wel als het belangrijk is dat de opticien weet heeft van de voorgeschiedenis van bepaalde klachten.

Aanbeveling: ja

Anna Martha uit: Drachten

03-02-2019
9,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, optometrisch onderzoek

Positieve ervaring:
Deskundigheid en vriendelijk.

Verbeterpunten/ tips:
nee

Aanbeveling: ja

Marian uit: Drachten

22-01-2019
9,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Aanbeveling: ja

Jellie uit: Drachten

17-01-2019
9,1

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Nemen de tijd voor je.
Men constateerde bij aflevering bril dat er een vlek/ afdruk op het montuur zat. Werd direct een nieuw voorfront besteld. Prima geregeld.

Aanbeveling: ja

Gretl uit: Opeinde

15-01-2019
8,8

Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting

Positieve ervaring:
Plezierig, deskundig ,goed adviserend kontakt.

Verbeterpunten/ tips:
nvt

Aanbeveling: ja

Sietske uit: Midwolde

09-01-2019
9,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)

Positieve ervaring:
Het kopen van een nieuwe bril vind ik lastig. Dus: uitstellen.... . Bij Bangma echter was de hele procedure een prettige ervaring met een resultaat waar ik heel blij mee ben. U hebt een (perfect) oog voor de bril(drager).

Verbeterpunten/ tips:
Heb ik (nog) niet.

Aanbeveling: ja

Diny uit: Eastermar

03-01-2019
10

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Erg aardig en behulpzaam personeel en het assortiment is net even ander dan bij heel veel andere zaken!!!
Ik ben erg tevreden!!

Aanbeveling: ja