Beoordelingen Astrum Tuin en Groenprojecten

8,8
37 beoordelingen
  • Totaal indruk 8,8
  • Kwaliteit geleverde werk 8,8
  • Kwaliteit materiaal 8,6
  • Klantvriendelijkheid medewerker 9,3
  • Deskundigheid medewerker 9,2
  • Prijs/ kwaliteit 8,5
  • Communicatie en bereikbaarheid 8,7
  • Nakomen afspraken 8,9
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Cissy uit: Voorschoten

18-07-2018
9,5

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg

Aanbeveling: ja

marianne uit: Den Haag

18-07-2018
8,4

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
prima hovenier, denkt met je mee

Aanbeveling: ja

Hans uit: 's Gravenhage

12-07-2018
7,1

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinonderhoud

Aanbeveling: ja

Nicole uit: Voorschoten

12-07-2018
9,3

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Aanbeveling: ja

Gert uit: DELFT

11-07-2018
8,3

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Geplaatste deur voldeed niet. Kosteloos vervangen voor degelijker exemplaar. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Zeer tevreden met eindresultaat.

Aanbeveling: ja

M uit: Pijnacker

11-07-2018
7,6

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg, Groenvoorziening, Dak en gevelbegroening

Ervaring:
heel flexibel en altijd bereid om met je mee te denken. Hee klimaatgericht en bij en diervriendelijke aanleg van de tuin. Soms mag er wel iets sneller en concreter gereageerd worden op mail.

Aanbeveling: ja

Marcia uit: Zoetermeer

11-07-2018
9,9

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Astrum voldeed volledig aan onze wensen. Het betrof de plaatsing van een pergola. Het voor- en natraject was prima evenals de plaatsing zelf.

Aanbeveling: ja

Oda uit: Den haag

11-07-2018
8,1

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg

Aanbeveling: ja

Agnes uit: Leiden

09-07-2018
9,0

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg

Ervaring:
Zoals de cijfers wel aangeven ben ik uiterst tevreden. Vooral de degelijke communicatie en vakmanschap zijn me zeer goed bevallen. Ik werd als consument goed gehoord.

Aanbeveling: ja

Frans uit: Zoetermeer

09-07-2018
9,3

U heeft zaken met ons gedaan als: consument

Ervaring met: Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
Ik ben danig onder de indruk, dat ik hoogst waarschijnlijk toekomstig werk ook bij Astrum zal beleggen.

Aanbeveling: ja