Beoordelingen Apple Tree

8,7
1041 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Bereikbaarheid (tel. en e-mail) 8,8
  • Deskundigheid medewerkers 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,8
  • Communicatie 8,7
  • Afspraken nakomen 8,9
  • Persoonlijke benadering 8,6
1 t/m 10 van 1041 beoordelingen

Eduard uit: Haarlem

09-11-2017
8,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Soepele en gemakkelijke werkwijze. Scheelt veel in beslommeringen tegen een redelijke prijs.

Louwrens uit: Tynaarlo

07-11-2017
9,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Ze doen wat ze beloven. Ze zijn daadkrachtig en gaan voortvarend te werk.
Heb je vragen dan staan ze je altijd vriendelijk te woord en wijzen je waar nodig verder.
Regelmatig krijg je een mail met betrekking tot de stand van zaken.
Ik ben zeer te vreden en beveel Apple tree ook bij vrienden en kennissen aan.

J. uit: Oudewater

06-11-2017
9,7

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Alles gedaan zoals overeengekomen. Uitstekend bereikbaar via mail en telefoon. Persoonlijk. Deskundig.

Negatieve ervaring:
Niet goedkoop, wel goed!

Margo uit: Renkum

05-11-2017
8,3

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
De omzetting van mijn lijfrente werd zeer vlot en adequaat afgehandeld. Communicatie was alert en helder.

Negatieve ervaring:
Geen.

John uit: Dordrecht

03-11-2017
8,7

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Vooral de goede persoonlijke communicatie spreekt mij aan

Negatieve ervaring:
Geen

Nico uit: Roelofarendsveen

02-11-2017
9,0

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Goed, nauwkeurig, informatief en doen wat ze beloven.

W.G.H. uit: Aalden

01-11-2017
9,1

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Bij herhaling, over meerdere jaren, kan ik alleen maar zeer tevreden zijn. Er wordt meegedacht en zo nodig eerdere voorstellen gecorrigeerd, zodat er gunstiger resultaten worden behaald.

Johan uit: Amsterdam

01-11-2017
6,7

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring:
Apple Tree heeft duidelijk een goed netwerk waar ze gebruik van maakt om haar klanten te kunnen helpen.

Negatieve ervaring:
Ik had aangegeven dat er voorwaarden t.b.v. een scheiding in het spel waren. Helaas zijn deze niet meteen mee genomen in het initiƫle contract, maar achteraf hertsteld na commentaar van mij.
Ik kreeg een herhalings-verzoek voor betaling van de nota. Deze hen ik echter nooit ontvangen. De naamgeving bij betaling was heel anders dan ik verwachtte en daardoor heb ik toch nog wel getwijfeld of ik de betaling door moest laten gaan.

JTM uit: Driebergen

01-11-2017
9,0

Aanbeveling: ja

A uit: Rozenburg

01-11-2017
8,0

Aanbeveling: ja