Beoordelingen AOG School of Management

8,2
156 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,2
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Tom

22-05-2019
9,0

Training: Leergang Strategisch Leiderschap (SLEI 35)

Ervaring:
Tijdens deze leergang ben ik samen met de medecursisten onder begeleiding van kundige docenten gaan leren hoe ik intelligent kan differentiëren... kijken en bedenken wat er nog niet is maar wat er wel kan komen met het geen wat ik beschikbaar heb..

Jeltje Lettinga

02-05-2019
8,0

Training: Nieuw stijl van leidinggeven

Emma

26-04-2019
8,0

Training: Regivoeren zonder macht

Henk

17-04-2019
9,0

Training: HR-strateeg

Ervaring:
Een stevige leergang die door kritische reflectie vanuit theoretische denkkaders over HRM bijdraagt aan het ontwikkelen en versterken van strategisch denkvermogen.

Ellen

16-04-2019
8,0

Training: HR strateeg

Ervaring:
Zie enquete

Jolanda

16-04-2019
9,0

Training: HR Strateeg

Ervaring:
Bijzonder persoonlijk opleidingsinstituut. Waarin ik ben uitgedaagd, wat me persoonlijk heeft verrijkt, waar ik creatiever, zelfbewuster en een nog meer mijn eigen ik ben geworden. Dankbaar voor deze mooie levenslessen op mijn eigen ontwikkelreis.

Ingrid

05-04-2019
8,0

Training: Psychologie in organisaties

Ervaring:
wat drijft mensen, waarom doen ze wat ze doen en wat is de rol van de context als het gaat om gedrag- en cultuurverandering.. een heel boeiende opleiding op wetenschappelijk niveau maar met een duidelijke brug naar de praktijk.

John Brandsma

26-03-2019
9,0

Training: Psychologie in organisaties

Ervaring:
Verrassende nieuwe inzichten op het gebied van motivatie, samenwerken, gedrag en leiderschap.

Baukje de Vries

25-03-2019
9,0

Training: Leergang Psychologie in Organisaties

Ervaring:
Ik heb echt genoten van de leergang, de nieuwe inzichten, de vele docenten, de verschillende visies en de vele leuke nieuwe mensen die ik hierdoor weer heb leren kennen. Het was voor mij erg waardevol om vanuit zoveel verschillende perspectieven naar je eigen organisatie en jezelf te kijken.

Toke

21-03-2019
8,0

Training: Verandermanagement

Ervaring:
De opleiding Verandermanagement leert je met inspirerende theoretische bagage een visie te ontwikkelen op de veranderopgave in de praktijk. Diversiteit van ervaren docenten en diversiteit aan medestudenten geven inzicht in verschillende benaderingen en ervaringen.
Tijdens de opleiding verandermanagement neemt je eigen rol als veranderaar een belangrijke plaats in. “Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”