Beoordelingen AOG School of Management

8,2
144 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,2
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

Erik

24-12-2018
8,0

Training: Effectief denken

Ervaring:
Effectief denken, vervolgens schrijven en presenteren bevorderd je bewustwording van de boodschap die je wilt zenden.

Ton

21-12-2018
8,0

Training: Effectief denken

Ervaring:
Interessante opleiding waarin aloude kennis en inzichten (van soms 2500 jaar geleden) ook nu toepasbaar blijken. Mijn overtuigingskracht is daardoor gegroeid.

Annet Lammersen

20-12-2018
8,0

Training: Effectief denken

Ervaring:
Mooie opbouw van het programma met deskundige docenten en mooie locaties. Facilitering en informatie verstrekking was prima in orde.

Jan

20-12-2018
8,0

Training: Effectief Denken

Ervaring:
Een zeer boeiende en effectieve training die meer doet dan helpen je denken te ordenen. De vertaling naar papier en betoog krijgen meer betekenis en het betoog houden is door de locatie een ervaring op zich.

Simone

26-11-2018
8,0

Training: Strategisch Adviseren

Ervaring:
Boeiende onderwerpen die inzicht geven in de elementen, structuren en verbindingen die zich voordoen bij adviesgesprekken. Vooral het belang van de persoonlijke invloed van de adviseur in een adviesgesprek sprak me aan en dat adviseren niet een 'kunstje' is maar een 'kunde'.

Ingeborg

07-11-2018
8,0

Training: Regie voeren zonder macht

Ervaring:
uitstekende masterclass; enthousiaste begeleider, bevestiging dat we op de goede weg zijn en met de inzichten uit deze masterclass nog een stap verder kunnen komen.

Mariƫt Hofenk

01-11-2018
8,0

Training: Verandermanagement

Ervaring:
In de opleiding Verandermanagement bij AOG doe je veel kennis op rondom veranderkunde, maar meer nog gaat het over jou 'de veranderaar'. Waar bevorder jij de verandering en waar staat jouw gedrag deze (onbewust) in de weg?
Voor wie meer wil dan alleen kennis vergaren is dit de perfectie opleiding. Een aanrader.

Monique

29-10-2018
10

Training: EXIO

Ervaring:
9 maanden echt uitgedaagd om buiten kaders te denken!

Gea Buikema

21-08-2018
9,0

Training: flexibel mastertraject

Bert Hallink

24-07-2018
8,0

Training: Besttuurlijk Leiderschap

Ervaring:
Boeiend dat zoveel verschillende bestuurders, zoveel overeenkomsten hebben. Het maken van het visiedocument smaakte naar meer.