Beoordelingen Ambiance Zonwering van der Wal

8,1
577 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,2
  • Advies 8,3
  • Communicatie 7,8
  • Betrouwbaarheid 8,2
  • Kennis en vakmanschap 8,4
  • Afspraken nakomen 8,1
  • Prijs- / Kwaliteitsverhouding 7,8
  • Snelheid/levertijd 7,6
  • Montage 8,4
  • Nazorg en garantie 8,0
1 t/m 10 van 577 beoordelingen

Paul uit: Muiderberg

13-02-2019
6,3

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: rolluiken, horren

Positieve ervaring:
Goed advies. Er wordt netjes gewerkt. Klantvriendelijke houding.

Tips en verbeterpunten:
Verwacht meer kennis over het te plaatsen product en een betere afwerking. Nu moest ik de monteurs terug laten komen om de horren en de rolband juist te laten werken.

Aanbeveling: nee

T. uit: Hilversum

11-02-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: buitenzonwering, binnenzonwering, overige

Positieve ervaring:
Vriendelijk, beleefd, meedenken, gewoon goed zoals het hoort!

Tips en verbeterpunten:
Verbeterpunten zullen er altijd wel zijn, maar ik zou het niet zo weten...😉

Aanbeveling: ja

Ineke uit: Utrecht

11-02-2019
1,0

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: binnenzonwering

Tips en verbeterpunten:
De installatie is nog niet afgerond. Daarom hebben wij de meeste punten negatief ingevuld. Eind februari komt jullie monteur samen met een service monteur om de afstandsbediening in te stellen. Pas na afronding kunnen wij een en ander beoordelen, maar vinden de communicatie zeer slecht.

Aanbeveling: ja

Herman uit: Abcoude

21-01-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: overige

Positieve ervaring:
Duidelijk en vlotte afhandeling.

Aanbeveling: ja

Monique uit: De Bilt

08-01-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: binnenzonwering

Aanbeveling: ja

AJ uit: Bussum

22-12-2018
7,9

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: binnenzonwering

Tips en verbeterpunten:
Luxaflex na 2 weken kapot. Koordje losgeschoten. Wachten nog op reparatie. Zou eigenlijk niet mogen gebeuren. Vorige luxaflex heeft het zonder problemen meer dan 15 jaar uitgehouden. Afspraak al gemaakt.

Aanbeveling: ja

AHW uit: Hilversum

22-12-2018
7,8

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, horren

Positieve ervaring:
Een professionele adviseur en leverancier

Tips en verbeterpunten:
Levertijd mag korter

Aanbeveling: ja

Willem Eric uit: Laren

21-12-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: terrasoverkappingen, rolluiken

Positieve ervaring:
zeer vriendelijke en deskundige adviseur en monteurs

Tips en verbeterpunten:
er wel voor zorgen dat het juiste product wordt geleverd, zodat monteurs niet twee keer hoeven te komen

Aanbeveling: ja

Meindert uit: Zaandam-Zuid

19-12-2018
10

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: binnenzonwering

Positieve ervaring:
Zeer goede ervaring met inmeten en in een vestiging bij de aankoop, klant vriendelijk bedrijf goede uitleg aan de klant ook als je naar een vestiging belt voor advies of afspraken voor de order. Montage team zeer ervaren monteurs. Firma van de Wal Ambiance zou ik zeker aanbevelen bij overige klanten , kennissen en bekenden of andere relatie's.

Tips en verbeterpunten:
Geen verbeter punten nodig !! Geen tips nodig !!

Aanbeveling: ja

Charlotte uit: Loenen aan de Vecht

18-12-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: binnenzonwering, horren

Positieve ervaring:
Zeer deskundig opmeten, eerlijk advies, vlotte levering, zeer deskundig monteren en hele prettige communicatie.

Aanbeveling: ja