Beoordelingen Ambiance Zonwering van der Wal

8,1
567 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,1
  • Advies 8,3
  • Communicatie 7,8
  • Betrouwbaarheid 8,2
  • Kennis en vakmanschap 8,5
  • Afspraken nakomen 8,1
  • Prijs- / Kwaliteitsverhouding 7,8
  • Snelheid/levertijd 7,6
  • Montage 8,4
  • Nazorg en garantie 8,0
1 t/m 10 van 567 beoordelingen

E.J. uit: Huizen

09-12-2018
5,9

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: overige

Positieve ervaring:
Ontvangst in de winkel was prima.
De montage van de garagedeur is netjes en vakkundig gedaan. De monteurs waren prettige mensen om in huis te hebben.
De deur functioneert goed.

Tips en verbeterpunten:
Na de eerste afspraak hebben we moeten vragen om een offerte. Nadat er uiteindelijk een prijsafspraak was hebben we niets meer gehoord.
Na een maand nog eens om een offerte gevraagd. Die kregen we weer een maand later, met de verkeerde kleur vermeld!
Afspraak voor montage is ook nog 2 x verzet.
Kortom: communicatie en reactietijd zijn erg slecht.
We hebben ook nog onze buurman als extra klant aangebracht.
Gezien bovenstaande gang van zaken, hadden we nog wel een kleine attentie van van der Wal verwacht.

Aanbeveling: nee

Ellen uit: Laren

07-12-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: rolluiken

Positieve ervaring:
Als Havo, Bekenkamp en Ambiance Zonwering van der Wal tezamen èèn bedrijf vormen, dan hebben we alles bij hen besteld, omdat we zeer blij zijn over Antoon en ALLE medewerkers die hier gewerkt hebben!!!!
Ook in de nabije toekomst zullen we zeker bestelling(en) doen.

Tips en verbeterpunten:
Houdt het contact persoonlijk en blijf de klant bezoeken. Persoonlijk contact is belangrijk!

Aanbeveling: ja

uit: Utrecht

04-12-2018
9,1

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: horren

Positieve ervaring:
Prima service.

Aanbeveling: ja

J.W. uit: Muiden

04-12-2018
8,0

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: horren

Positieve ervaring:
gewoon goed. Goede service en nazorg.

Aanbeveling: ja

Tineke uit: Maartensdijk

03-12-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: horren

Aanbeveling: ja

Anneke uit: Hilversum

02-12-2018
8,7

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: binnenzonwering

Positieve ervaring:
Er is goed met ons mee gedacht.

Tips en verbeterpunten:
De hoeksteunen waaraan de rails gemonteerd is zijn zo in het zicht dat er wellicht over nagedacht kan worden hoe dit anders kan. Nu zelf materiaal zo geknipt en er tussen gezet zodat de lelijke schroeven niet meer te zien zijn. Het moet toch mogelijk zijn om hierover een soort van kapje te fabriceren?

Aanbeveling: ja

Truus uit: bussum

30-11-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: rolluiken

Positieve ervaring:
Wij vonden het in alle opzichten een prima gebeuren. Vooral een heel zorgvuldig en vakkundig advies. Daarbij heel duidelijke afspraken en een een hele goede en nette uitvoering.

Tips en verbeterpunten:
Gewoon zo blijven presteren

Aanbeveling: ja

Frederik uit: Naarden

30-11-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: buitenzonwering

Positieve ervaring:
Goed advies om uitvalscherm te wijzigen in knikarmscherm.

Tips en verbeterpunten:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

cees uit: Utrecht

11-11-2018
5,6

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: horren

Aanbeveling: ja

P uit: Hilversum

10-11-2018
6,0

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ervaring met product: overige

Positieve ervaring:
Alles ging goed behoudens de afwikkeling met de betonnen drempel. Die afwikkeling laat nog altijd op zich wachten ...

Tips en verbeterpunten:
Zie boven.
Waar blijft de afwikkeling?
Afspraak is dat voor de winterperiode de drempel wordt hersteld.
De persoonsgegevens zijn niet voor gebruik door derden.

Aanbeveling: ja