Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Vos Autotechniek

Vos Autotechniek is opgericht in 2008 door Matthijs Vos na jarenlang automonteur te zijn geweest bij verschillende bedrijven. Het in de vrije tijd sleutelen aan autos groeide uit tot een ambitie voor een eigen garagebedrijf. In 2008 zijn we begonnen aan de Spechthorstdwarsweg met een garage en een klein verkoop plein die al snel te klein bleek te zijn. Diverse uitbreidingen en een deel van een pand erbij aan de overkant kon niet voorkomen dat wij volledig uit ons jasje groeiden. In het voorjaar van 2017 werd de knoop doorgehakt en het huidige pand aan de Wheedwarsweg gekocht. Een grotere werkplaats en diverse faciliteiten zoals een wasplaats en aparte kantoorruimte bieden veel mogelijkheden. Vos autotechniek is een bedrijf dat een totaal service biedt in al uw auto zaken. Voor zowel bedrijf als particulier. Wij bieden u: *Reparatie en onderhoud van alle merken *Reparatie en onderhoud voor alle leasemaatschappijen *Apk keuringsstation *Aircoservice *Storingsdiagnose *Ruitvervanging en reparatie *Bandenservice/banden opslag *Aanhanger/caravan/camper reparatie en onderhoud *Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's *Lease, financiering en verzekeringen *Schade taxatie en reparatie. (altijd gratis vervangend vervoer tijdens schade) Wij garanderen korte doorlooptijden, gunstige uurtarieven en zeer ruime openingstijden. Naast alle technische zaken omtrent uw auto heeft Vos autotechniek regelmatig een interessant aanbod van occasions in alle prijsklassen. U vindt ons aanbod op www.vosautotrading.nl.

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.