Positieve ervaring: ben uitstekend goed en netjes behandeld 10 punten
Gemiddelde10
09 december 2011
Don
Ik heb beoordeeld als: particulier
Positieve ervaring: Op een professionele en vriendelijke manier verleent Fa Meijs zijn diensten. Aanbevelenswaard aan anderen.
Afspraken nakomen8
Snelheid/levertijd8
Nazorg en garantie8
Prijs7
Gemiddelde7,9
07 december 2011
Geert
Ik heb beoordeeld als: particulier
Positieve ervaring: Vlotte en vriendelijke benadering en netjes werk.
Negatieve ervaring: n.v.t.
Afspraken nakomen8
Nazorg en garantien.v.t.
Gemiddelde8,1
26 oktober 2011
Mario
uit: boxtel
Ik heb beoordeeld als: particulier
Positieve ervaring: klantgericht bedrijf die het belangrijk vindt een klant tevreden achter te laten, met name in ons geval, met name nazorg is voortreffelijk!
Totaal oordeel10
15 september 2011
Jeroen
uit: Goirle
Ik heb beoordeeld als: particulier
Positieve ervaring: Na melding van een kapotte ruit bij onze tussenpersoon, doorverwezen naar Van der Meijs. Zij hebben de ruit netjes vervangen. Communicatie verloopt op een nette, klantvriendelijke manier. Prima ervaring dus!
Snelheid/levertijd8
Nazorg en garantie8
Gemiddelde8,6
04 juli 2011
J.H.M
uit: Tilburgh
Ik heb beoordeeld als: particulier
Positieve ervaring: Jong en dynamisch,werken netjes en zijn beleefd ,komen afspraken na, en indien niet mogelijk telefonisch contact voor het maken van een nieuwe afspraak. Ruimen de rommel/afval op. Wagenpark ziet er goed en verzorgd uit dito de hulpmiddelen bij het glaszetten
Negatieve ervaring: geen
Bereikbaarheid7
Nazorg en garantie9
Gemiddelde8,6
27 juni 2011
Jean-Paul
uit: Breda
Aanbeveling ja
Ik heb beoordeeld als: bedrijf
Positieve ervaring: Na een inbraak hadden we binnen 1/2 uur een noodvoorziening en binnen 4h een nieuwe pui, in de juiste kleur, zeer nette vent, administratief prima op orde.
Negatieve ervaring: Geen
Gemiddelde8,9
23 juni 2011
Patrick
Ik heb beoordeeld als: particulier
Positieve ervaring: prettig en vriendelijk contact en goed product en aflevering
Negatieve ervaring: wat chaotisch in het nakomen van afspraken
Van der Meijs Glas biedt u de meest complete en betrouwbare glasservice in de regio Tilburg. Wij doen er alles aan om onze klanten niet alleen zo goed mogelijk maar ook zo snel mogelijk de best mogelijke glasservice in regio Tilburg te leveren.
Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten glas in alle denkbare maten en afwerkingen. Of het nu om standaard ramen en dubbele beglazing gaat of het bestellen van compleet op maat en design gemaakte deuren en tafelbladen. Wij proberen ons assortiment zo ruim mogelijk te houden.
Bovendien zijn wij als glasservice bedrijf, gevestigd in Tilburg, ook gespecialiseerd in het bewerken van glas om het compleet naar uw wensen te maken. Zo werken wij met zandstraaltechniek om decoraties en tekst in glas te zetten. Ook al gebeurt dit op de oppervlakte, toch geeft het glas altijd een speciale diepte en tridimensionaal aspect. Het is dan ook uiterst geschikt als techniek om bijvoorbeeld duurzaam uw bedrijfslogo op glazen deuren of vitrines te zetten.
Elke stap van offerte tot bestelling, levering en installatie wordt nauwkeurig door onze professionele werknemers opgevolgd, waardoor wij ons zeker als een van de beste in glasservice in Nederland, maar vooral Tilburg, kunnen bestempelen.