Positieve ervaring: Ik hoefde helemaal niets te doen m.b.t. de papieren rompslomp rond officiële instanties, zoals bank en notaris.
Alles werd prima geregeld.
Positieve ervaring: Goede adviezen in deze niet al te makkelijke tijd. Rustig afwachten en daarna goede onderhandeling met aspirant-koper. Waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden.
Positieve ervaring: Makelaar Patist heeft me goed geholpen en geadviseerd in de verhuur en verkoop van mijn woning.
Toch moest ik ook veel zelf doen.
Ook bij de aankoop van een woning ben ik indertijd goed geholpen en geadviseerd.
Positieve ervaring: Uit bovenstaande rapportcijfers moge duidelijk zijn dat ik meer dan tevreden ben over de dienstverlening van Patist en van Ee. Ik ben mbt verhuur, taxatie alsook aankoop uitmuntend geadviseerd
door de heer Patist.
Positieve ervaring: Zowel zakelijk als prive ben ik uitermate tevreden over Patist Lettinga en Van Ee!!
Zowel verhuur als verkoop hebben zij op zeer adequate wijze gedaan!
Ik zou een volgende keer zeker weer een beroep op hen doen.
Dagelijks zetten meer dan tweehonderd IBG-makelaars hun kennis en kunde in om uw wensen waar te maken en uw verwachtingen te overtreffen. Kenmerkend is de gedrevenheid waarmee zij voor u aan de slag gaan. Ze kiezen een persoonlijke, professionele aanpak. Leveren altijd maatwerk en houden u op de hoogte van iedere stap die ze zetten.
Bovendien hebben onze medewerkers altijd grondige kennis van zaken omdat ze (verplicht) hun kennis op peil houden. Zo volgen ze bij het Studiecentrum Opleidingen Makelaardij (SOM) voortdurend cursussen en onderwijsprogramma’s, gericht op de praktijk. En ze hebben onbeperkt toegang tot alle gegevens binnen de NVM, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland die al sinds 1898 actief is, waar IBG bij aangesloten is.