Positieve ervaring: Erg plezierig, enthousiast, vriendelijk, niet pusherig, gewoon goed en professioneel en toch gemoedelijk.
Betrokkenheid9
Personeel9
Gemiddelde9
Iety
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: De wijze waarop ik geholpen werd heb ik als zeer persoonlijk en betrokken ervaren. Ook de wijze waarop de potentiele kopers tegemoet getreden werden was op een zeer ontspannen en prettige manier. Niet te formeel en ook niet te familiair precies goed.
Alles werd duidelijk uitgelegd. De communicatie met betrekking tot afgesproken bezichtigenen was uitstekend. Er werden goede duidelijke afspraken gemaakt. Met grote flexibiliteit vanuit de Bont. Ook na de bezichtiging was er altijd een prima feedback. Er werd altijd meteen na een bezichtiging gebeld om door te geven hoe het verlopen was en de verwachtingen. Door goede reele verwachtingen voor te leggen heb ik geen teleurstellingen gehad en mijn huis is ook in deze niet al te makkelijke tijd na 6 weken verkocht.
Ook na de verkoop en overdracht staat de Bont nog open voor vragen en geeft advies.
Al met al niets dan lof.
Negatieve ervaring: .........euhhhhhhh...........
Eerlijk advies10
Gemiddelde10
Per-Anton
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Alle medewerkers van het kantoor zijn klant gericht, professioneel. Denken mee naar oplossingen. Niet alleen bij eerste contacten, maar ook wanneer er door onvoorziene omstandigheden wijzigingen optreden wordt vooraf en als het anders niet kan achteraf contact opgenomen. Makkelijk bereikbaar, punctueel en persoonlijk!
Negatieve ervaring: Ik kan niet zeggen dat ik negatieve ervaringen heb.
Betrokkenheid9
Betrouwbaarheid10
Integer9
Eerlijk advies9
Gemiddelde9,1
Pieter
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Afgelopen zomer heb ik een huis in Tilburg gekocht, waar de Bont makelaardij bij betrokken was. Die samenwerking is erg prettig en vlot verlopen, waar ik zeer tevreden over ben.
Totaal oordeel8
Personeel8
Gemiddelde7,7
Geert
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Korte lijnen, grote betrokkenheid.
Negatieve ervaring: Geen
Gemiddelde8
19 oktober 2010
Joris
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Eerlijke voorlichting en een advies op maat (oa inrichting huis tbv stimulering van de verkoop). Zeer vriendelijke bejegening.
Betrokkenheid8
19 oktober 2010
ludo
uit: tilburg
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: advies eerlijk en netjes zonder poespas.
De Bont bekleedt al 80 jaar een bijzondere positie in de makelaars- en hypotheekwereld en daarmee zijn wij het oudste makelaarskantoor in Tilburg!!
Sinds de oprichting van ons kantoor houden we onverminderd vast aan kwaliteit, integriteit en liefde voor het vak.
Tegelijkertijd mag u van ons verwachten dat we open staan voor nieuwe mogelijkheden.
Huizen zijn niet alleen stenen.... maar ook veel emotie!
Toch zijn het vooral de normen en waarden die vanouds bij ons beroep horen die bepalen of u, ook op termijn, tevreden bent. Naar ons idee heeft deze beroepsetiquette dan ook nog niets aan betekenis ingeboet.
Het belang ervan werd ons al op het hart gedrukt door Rob van der Schoot die het kantoor in 1928 oprichtte. Deze traditie werd voortgezet door zijn schoonzoon Jan de Bont die het kantoor in de jaren zestig overnam. Ook Rob de Bont, die het kantoor leidt sinds 1994, is gevormd volgens dezelfde familietraditie. Samen met u plukken we nog dagelijks de vruchten van die beproefde benadering.