Positieve ervaring: Erica is prettig in de omgang. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen. Mensen voelen zich op hun gemak. Erica komt afspraken netjes na.
Positieve ervaring: een goede ontvangst, duidelijke uit leg over hoe caatjes pen de dingen aanpakt, op verzoek en na gesprek mooi gescrheven tekst, en de tekst aan gepast daar waar nodig was, voor op mijn website .
Negatieve ervaring: geen
Ed
uit: Tilburg
Bedrijfsnaam: ANG
Ik ben: eerste keer klant
Afgenomen dienst: training zakelijke communicatie
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Erica is makkelijk in de omgang en kan met verschillende soorten mensen omgaan. De cursus die ze gaf was goed verzorgt, ze was punctueel en was niet bang om vernieuwend te zijn!
Negatieve ervaring: Ze vond het lastig om de specifieke manier van communiceren binnen het desbetreffende bedrijf om doelgroep om te zetten in praktijk gerichte doelen. Ze wilde ook graag daar innoverend zijn.
Negatieve ervaring: geen extra klandizie opgeleverd
Totaal oordeel7
uit: Leusden
Bedrijfsnaam: Netwerken.nl
Afgenomen dienst: teksten redigeren
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Ik heb Caatjes Pen leren kennen als een zeer deskundig en professioneel bedrijf. Ze komen altijd hun afspraken na en zijn zeer correct. erg prettig om mee samen te werken.
Kwaliteit8
Bedrijfsnaam: willems communicatie
Ik ben: vaker klant geweest
Afgenomen dienst: redactionele artikelen
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: De artikelen van Caatje's Pen zijn altijd helder en duidelijk. De opbouw en schrijfstijl zijn goed en wij hebben nog nooit een spelfout ontdekt ! Caatje's Pen is ook een snelle pen: ze houdt zich altijd aan de deadline.
Negatieve ervaring: Die hebben we geen !
Kennis & vakmanschap8
uit: Oisterwijk
Bedrijfsnaam: ASP-Organizing
Afgenomen dienst: webteksten
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Duidelijke afspraken, fijn om mee samen te werken, dienstbaar,
verdiept zich in jouw bedrijf en denkt mee, groot netwerk waar ze iedereen van laat meeprofiteren. Woord is woord!
Negatieve ervaring: Geen
Bedrijfsnaam: Just Connecting
Ik ben: vaker klant geweest
Afgenomen dienst: redactionele artikelen
Aanbeveling: ja
Positieve ervaring: Erica heeft in de beginperiode van mijn bedrijf uitstekend werk geleverd door cursusmateriaal te redigeren voor de basis- en methodetrainingen. De teksten werden hierdoor foutloos en beter leesbaar. Wat vooral fijn aan het werken met Erica is is dat zij snel, accuraat en altijd vriendelijk is!
Negatieve ervaring: Ik heb geen negatieve ervaringen met Erica eigenlijk.
Creatief, zakelijk en een correcte spelling staan synoniem voor de teksten die u van tekstbureau Caatjes Pen uit Tilburg kunt verwachten. Caatjes Pen voert diensten uit op het gebied van interne en externe communicatie, waarbij klantgerichte communicatie centraal staat. In de teksten die wij voor u schrijven zijn uw gedrevenheid en passie voor uw bedrijf terug te lezen.
Onze persoonlijke aandacht kenmerkt de teksten. In combinatie met onze professionele benadering leidt dit tot het beste resultaat voor uw bedrijf.
Caatjes Pen is uitgever van De ParelReeks, een serie boeken waarin o.a. ondernemersverhalen centraal staan. Neem beslist een kijkje op www.deparelreeks.nl om te kijken welke boeken er al verschenen zijn en welke titels de komende tijd op de markt verschijnen.