Tips en verbeterpunten: Jukllie zouden een geluuiddemper in je ventilatie/luchtverwarmer moeten plaatsen
Offerte en contact8
uit: Tilburg
Ik ben: Eerste keer te gast
Locatie: Koning Willem II Stadion
Reden bezoek: symposium
Positieve ervaring: Bonheur heeft voor ons een uitstekende dag verzorgd in het Willem II stadion. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Gastvrijheid en klantgerichtheid zeer goed.
Offerte en contact10
Gemiddelde8,8
02 februari 2012
Ingrid
uit: Goirle
Ik ben: Vaker te gast geweest
Locatie: Koning Willem II Stadion
Reden bezoek: anders
Tips en verbeterpunten: De hoeveelheid was erg minimaal. Geen groenten en/of salades.
Prijs-kwaliteitverhouding was teleurstellend. Frisdranken werden zonder flesjes geserveerd.
Offerte en contact7
uit: giesbeek
Ik ben: Eerste keer te gast
Locatie: Auberge du Bonheur
Reden bezoek: wedstrijd
Positieve ervaring: verandering kamer geen probleem. Uitstekend ontbijt. Goed bed, vriendelijk personeel
Bonheur Horeca Groep is een veelzijdige, flexibele organisatie met sterk gevoel voor gastheerschap. Wij leggen op het gebied van dienstverlening de lat net even iets hoger.
Wij streven er continu naar uw verwachtingen te overtreffen en blijven onszelf prikkelen, op zoek naar allerlei mogelijkheden om u te blijven verrassen. Zo ontvingen wij u in het verleden in ons tijdelijke restaurant in Westpoint (winnaar Communicatieprijs) en kon u bij Auberge genieten van het AEX-menu (winnaar Communicatieprijs).
Het a la carte restaurant van Auberge du Bonheur werd in 2009 door de vakjury uitgeroepen tot Beste Restaurant van Tilburg. Dit succes werd gevolgd door een vermelding in de culinaire lijst van 500 Top restaurants in Nederland, de LEKKER 2010 & 2011.