Locatie: Unieke locatie: EnTrada, locatie met uitzicht
Reden bezoek: presentatie/ lezing
Tips en verbeterpunten: ondanks dat er aan de aankleding wel aandacht is besteed is het toch een beetje alsof je op een snel in elkaar geknutselde beurs vloer staat. Met name de behangstroken die er slapjes bij hangen veroorzaken dat mee. De aankleding is niet compleet, lijkt het.
Offerte en contact7
Sfeer en aankleding4
Prijs-kwaliteitverhouding6
Gemiddelde6,8
Reden bezoek: anders
Positieve ervaring: Uitstekende ervaring. Zowel de ontvangst met champagne op de middenstip als de uitgebreide lunch in de bestuurskamer waren een schot in de roos. Jammer dat het net te koud was voor de lunch op het veld.
Ontvangst8
Comfort (temperatuur/netheid)8
Gemiddelde8
Ad
uit: Tilburg
Ik ben: Vaker te gast geweest
Reden bezoek: presentatie/ lezing
Positieve ervaring: De Co Adriaensse zaal is zeer goed geoutilleerd, het bedienend personeel was zeer vriendelijk netjes gekleed en behulpzaam.
de zaal waar de boek-presentatie is gehouden met twee beeld-schermen zag er zeer feestelijk en verzorgd uit en maakte grote indruk op mijn bijna 150 gasten.
Tips en verbeterpunten: Bij zo'n familie bijeenkomst waren te weinig stoelen neergezet in verband met leeftijd van de gasten met rollators etc.
maar ondanks dat was men zeer enthausiast.
Offerte en contact10
Sfeer en aankleding7
Gemiddelde9,1
Locatie: Auberge du Bonheur
Reden bezoek: overnachting
Positieve ervaring: Personeel receptie en restaurant compliment!
Tips en verbeterpunten: Het afvalemmertje in de badkamer is zoals in de meeste hotels
een ranmp!
Prijs-kwaliteitverhouding9
Gemiddelde8,9
Beate
Reden bezoek: congres
Positieve ervaring: Het congres is prima verlopen en er is flexibel ingespeeld op gewijzigde tijden van het programma. Met dank.
Bereikbaarheid en parkeren9
15 april 2012
Ik ben: maak uw keuze
Locatie: maak uw keuze
Reden bezoek: maak uw keuze
Tips en verbeterpunten: Dit is niet in in 1minuut in te vullen. Verblijf was prima. Allen lawaai van afzuiging inde badkamer is erg storend bij het slapen.
Ontvangst7
Rob
uit: Doornenburg
Locatie: maak uw keuze
Reden bezoek: overnachting
Tips en verbeterpunten: Ontvangst niet erg professioneel; dame was ca. 8 minuten aan her telef0neren ( zal wel belangrijk zijn geweest ) ; twee receptioniste had ons niet gehoord.
Kamer voor twee besproken, 1 bed opgemaakt; onder excuses andere kamer gekregen.
Ontvangst7
Corneel
uit: B-2500 Lier
Locatie: Auberge du Bonheur
Reden bezoek: maak uw keuze
Positieve ervaring: Reden van ons bezoek: drie dagen rustig doorbrengen en culinair genieten.
Auberge du Bonheur onrechtstreeks leren kennen via Bongo.
Bonheur Horeca Groep is een veelzijdige, flexibele organisatie met sterk gevoel voor gastheerschap. Wij leggen op het gebied van dienstverlening de lat net even iets hoger.
Wij streven er continu naar uw verwachtingen te overtreffen en blijven onszelf prikkelen, op zoek naar allerlei mogelijkheden om u te blijven verrassen. Zo ontvingen wij u in het verleden in ons tijdelijke restaurant in Westpoint (winnaar Communicatieprijs) en kon u bij Auberge genieten van het AEX-menu (winnaar Communicatieprijs).
Het a la carte restaurant van Auberge du Bonheur werd in 2009 door de vakjury uitgeroepen tot Beste Restaurant van Tilburg. Dit succes werd gevolgd door een vermelding in de culinaire lijst van 500 Top restaurants in Nederland, de LEKKER 2010 & 2011.